Yan Yana Gömüldüler

Yan Yana Gömüldüler
Antalya Organize Saniye Bölgesindeki bir fabrikada meydana gelen patlamada ölen iki kadın işçi yan yana toprağa verildi. Patlamada hayatını kaybeden 3 çocuk annesi ve eşi cezaevinde olan 45 yaşındaki...

Antalya Organize Saniye Bölgesindeki bir fabrikada meydana gelen patlamada ölen iki kadın işçi yan yana toprağa verildi. Patlamada hayatını kaybeden 3 çocuk annesi ve eşi cezaevinde olan 45 yaşındaki Mediha Ünsal’ın dün normal izin günü olduğu fakat İstanbul’dan gelecek olan kız kardeşiyle vakit geçirebilmek için izin gününü değiştirdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya’da dün sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi 1. Kısım’da bulunan bir tekstil yıkama fabrikasındaki buhar kazanında meydana gelen patlama sonucu 2 kadın işçi, 1 erkek işçi de bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetmişti.

Patlamada hayatını kaybeden 3 çocuk annesi ve eşi cezaevinde olan 45 yaşındaki Mediha Ünsal’ın cenaze namazı Uncalı Mezarlığı Camii’nde kılındı. Ünsal’ın patlamanın yaşandığı gün normal izin günü olmasına rağmen pazar günü İstanbul’dan gelecek olan kız kardeşi Meliha Kula ile akit geçirmek için izin gününü değiştirdiği belirtildi.

Cenaze namazına Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Çetin Osman Budak, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul katıldı. Cenaze namazından önce Vali Türker, Ünsal’ın ailesi başsağlığı dilerken, olayın takipçisi olduklarını söyledi.

Mediha Ünsal’ın kız kardeşi Meliha Kula ise kendilerine başsağlığı dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’den olayın aydınlatılmasını istedi. Ablasının üç çocuğunun bulunduğunu söyleyen Kula, "Özel durumumuz var. Çocuklar anne babasız kaldı. Bu tür kazaların önüne geçin" dedi.

Ünsal’ın cenazesi kılınan cenaze namazın ardından Uncalı Mezarlığında toprağa verildi.

CENAZELERİ YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

2 çocuk annesi 45 yaşındaki Nurten Uyar’ın cenazesi ise evinin bulunduğu Kepez’in Erenköy Mahallesi kılınan cenaze namazının ardından Uncalı Mezarlığına getirildi. Patlamada kaybeden Uyar ve Ünsal’ın cenazeleri Uncalı Mezarlığında yan yana toprağa verildi.

ALİ ÇİNİN CENAZESİ BURDUR’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Öte yandan, sabah saatlerinde hayatını kaybeden 27 yaşındaki Ali Çin’in cenazesi de ikindi namazında Burdur’un Bucak ilçesinde toprağa verilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.