Yangın Değil Mahalle Sakinlerinin Telaşı Korkuttu

Yangın Değil Mahalle Sakinlerinin Telaşı Korkuttu
İhbar duyarlılığı en fazla olan ilerlin başında gelen Aydın’da meydana gelen bir yangında yangın değil mahalle sakinlerinin telaşı korkuttu. Cuma Mahallesi 209 sokak üzerine bulunan bir fırının kapağının üzerine bulunan tutacak bezlerin tutuşması sonucu

- İhbar duyarlılığı en fazla olan ilerlin başında gelen Aydın’da meydana gelen bir yangında yangın değil mahalle sakinlerinin telaşı korkuttu. Cuma Mahallesi 209 sokak üzerine bulunan bir fırının kapağının üzerine bulunan tutacak bezlerin tutuşması sonucu çıkan dumanı söndürmek için bölgeye 3 adet itfaiye aracı geldi. İtfaiyenin siren sesini duyan çok sayıda mahalle sakini de sokağa akın ederken yanan bezlerin çalışanlar tarafından söndürüldüğü öğrenildi.

Öğlen saatlerinde Cuma Mahallesi'nde büyük bir yangın olduğu ve apartmana sıçramak üzerinde olduğu yolunda ihbar alan itfaiye ekipleri bölgeye araç gönderdi ve polis ekipleri de güvenlik tedbiri için bölgeye geldi. Yapılan incelemede temizlik bezinin ve tutacakların yandığı ve yanan bezleri fırın personelinin söndürdüğü belirlendi.

YANGIN DEĞİL MAHALLE SAKİNLERİNİN TELAŞI KORKUTTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.