Yangına Giden İtfaiye Kaza Yaptı

Yangına Giden İtfaiye Kaza Yaptı
Kazada yanan araç ihbarı alan Düzce belediyesi ekipleri kazaya giderken kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı. Kazazedelerin yardımına ise kazaya gitmeye çalışan gazeteciler ve kaza yapan itfaiye ekibi koştu.

- Kazada yanan araç ihbarı alan Düzce belediyesi ekipleri kazaya giderken kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı. Kazazedelerin yardımına ise kazaya gitmeye çalışan gazeteciler ve kaza yapan itfaiye ekibi koştu.

Kaza D-100 karayolu olimpiyat kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre D-100 Karayolu İhsaniye mevkiinde saat 22.30 sıralarında bir araç, dereye uçtu. Alev alan aracın ihbarını alan itfaiye ekipleri hemen kaza bölgesine hareket etti. Araç yangınına yetişmeye çalışan itfaiye aracı Olimpiyat kavşağına geldiğinde önünde seyreden Muhammet B.’nin kullandığı 81 BF 323 plakalı araca arkadan çarptı. İtfaiye aracının çarpması ile direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil bariyere çarptı ve yolda dönerek durabildi. İtfaiye aracı ise yolda kayarak orta refuje çıktı. Kaza sırasında araçtan fırlayarak yol kenarına düşen Emine Özge K ise kaza yerine gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Yaralıların bulunduğu otomobile ise ilk müdahaleyi başka kazaya yetişmeye çalışan gazeteciler ve kaza yapan itfaiye aracında bulunan itfaiyeciler yaptı. Araçta sıkışan otomobil sürücüsü Muhammet B ve Berrin R. gazetecilerin ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile otomobilden çıkartıldı. Yaralılar kaza yerinde 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiler.

Orta refuje çıkan itfaiye aracını çekmek için deposundaki su boşaltılırken Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.