Yangınzede Köy İhaleyi Bekliyor

Yangınzede Köy İhaleyi Bekliyor
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, geçen haziran ayında çıkan yangında küle dönen köy konağı, iki kahve, kooperatif binası, berber ve misafirhanenin yerine yapılacak yeni tesis için ihale aşamasına gelind...

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, geçen haziran ayında çıkan yangında küle dönen köy konağı, iki kahve, kooperatif binası, berber ve misafirhanenin yerine yapılacak yeni tesis için ihale aşamasına gelindiği bildirildi.

Çelebi Mahallesi Muhtarı Enver Zengin, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni bir bina için proje hazırladığını belirterek, “Geçen haziran ayından bu yana muhtarlığımızın binası yok. Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni bina için projeyi hazırladı. Şu anda ihale aşamasına geldi. Bu günlerde ihale yapılmasını bekliyoruz. Yeni binamızda 2 kahve, muhtarlık binası, 6 ofis, tuvaletler, misafirhane ve kazan dairesi yapılacak. Yaklaşık 400 bin TL’ye yapılması planlanan binayı biz kendi imkanlarımızla kesinlikle yapamazdık. Yenişehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda yeni binamızın ihalesi olur ve inşaat bir an evvel başlar” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.