Yardım Kampanyası Başlatılan Lösemili Genç Hayatını Kaybetti

Yardım Kampanyası Başlatılan Lösemili Genç Hayatını Kaybetti
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir buçuk yıl önce lösemi hastalığına yakalanan 19 yaşındaki Erol Karayaz, tedavi gördüğü İzmir’deki özel bir hastanede hayatını kaybetti.Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir buçuk yıl önce lösemi hastalığına yakalanan 19 yaşındaki Erol Karayaz, tedavi gördüğü İzmir’deki özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde ilik bulunması için yürütülen çalışmaların yanı sıra Kent Konseyi tarafında da yabancı menşeli bir ilacın temini için yaklaşık 300 bin lira yardım toplanan Erol Karayaz hayata tutunamadı. İzmir’deki özel hastanede halktan toplanan paralarla ünite ünite alınmaya başlayan ilaçla ilik nakline hazırlanan Karayaz’ın yoğun bakım ünitesinde kalbi durdu. Dalak ve karaciğerinin büyüdüğü öğrenilen Erol Karayaz’ın annesi Seval Karayaz, 19 yaşındaki oğlu için seferber olan Ayvalık halkına teşekkür ederken, oğlunun kurtarılamamasının acısını yaşıyor.

Acılı anne, "İlik bulunmuştu, ama bağışıklık sistemi çökmüş ve kan değerleri iyice düşmüştü. Bu tedaviden sonrada ilik nakli yapılacaktı. 6 aydan bu yana hastanede yatıyor ve kemoterapi ile radyoterapi görüyordu. Son 3 gündür oğlum iyice ağırlaştı. Saat 22.00’de de hayatını kaybetti” diyerek göz yaşlarına boğuldu.

Erol Karayaz’ın cenazesi bugün ikindi namazının ardından Ayvalık Kabristanı’na defnedilecek.

EROL'UN ÖLÜMÜ AYVALIK'I DERİNDEN ÜZDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.