Yardımcı Doçentlere Sağlanacak Maddi Destek İçin Başvuru Tarihi Uzatıldı

Yardımcı Doçentlere Sağlanacak Maddi Destek İçin Başvuru Tarihi Uzatıldı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfı’nın (TÜÇEV) kitap yazan yardımcı doçentlere sağlanacak maddi desteği için başvuru tarihi 30 Haziran 2015 tarihine kadar uzatıldı.Çevre...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfı’nın (TÜÇEV) kitap yazan yardımcı doçentlere sağlanacak maddi desteği için başvuru tarihi 30 Haziran 2015 tarihine kadar uzatıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu konular üzerinde kitap yazacak olan yardımcı doçentlere telif hakları konusunda bakanlık maddi destek sağlayacak. Bakanlığın belirlemiş olduğu konular üzerine eser yazacak olan yardımcı doçentlerin telif hakları TÜÇEV tarafından satın alınacak. Telif hakkı alınan eserleri TÜÇEV ücretsiz olarak üniversitelere ve kütüphanelere dağıtacak. Bu sayede eserlerin daha çok öğrenciye ulaşması sağlanmış olacak. Bakanlık, daha çok eserin ortaya çıkması için 30 Haziran’a kadar başvuru süresini uzattı. Başvurular TÜÇEV’in web sayfası üzerinden gerçekleştirilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.