Yaren’in Tablet Hayali De Gerçek Oldu

Yaren’in Tablet Hayali De Gerçek Oldu
Ordu’da doğuştan sağ kolu ve belden aşağısı olmayan Yaren Ömerustaoğlu’nun akülü araçtan sonra tablet hayali ise Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesi tarafından gerçekleştirildi.Ordu’nun Gölköy ilçesi...

Ordu’da doğuştan sağ kolu ve belden aşağısı olmayan Yaren Ömerustaoğlu’nun akülü araçtan sonra tablet hayali ise Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesi tarafından gerçekleştirildi.

Ordu’nun Gölköy ilçesinde yaşan ve doğuştan sağ kolu ve belden aşağısı olmayan 8 yaşındaki Yaren Ömerustaoğlu’nun hayalleri bir bir yerine geliyor. Akülü araca kavuşan, bilgisayar kullanmayı çok seven ve tablet hayali olduğunu söyleyen Yaren’in bu arzusu ise Ordu Sakatlar Derneği tarafından yerine getirildi. Tabletini alan Yaren’in mutluluğu gözlerinden okundu.

Yaren’in tabletini Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesi yönetim kurulu olarak para toplanıp aldıklarını ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şube Başkanı Selma Gülseren, Yaren’in tablet isteğini öğrendiklerini ve bu hayalini gerçekleştirmek için yönetim kurulu arkadaşlarımızla Yaren’in hayalini gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaren için bundan sonra ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurgulayan Gülseren, "Yaren için bundan sonra elimizden gelen maddi, manevi her şeyi yapmaya hazırız. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz. Tableti çok istiyordu. Onu böyle görmek bizi gerçekten çok mutlu etti" dedi.

“KIZIM UZUN ZAMANDIR BÖYLE MUTLU OLMAMIŞTI"

Yaren’in akülü aracına kavuştuktan sonra çok daha mutlu olduğunu dile getiren anne Azime Ömerustaoğlu, "Kızım akülü aracına kavuştuğu günden bu yana çok mutlu, aracının üzerinden inmiyor. Kızımı uzun zamandır böyle mutlu görmemiştim. Bilgisayardan yazı yazmayı çok seviyor, onun için tablet istiyordu. Kızımın hem akülü araç hem de tablet hayalini gerçekleştiren herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ORDU ŞUBE BAŞKANI SELMA GÜLSEREN, YÖNETİM KURULU OLARAK YAREN'İN TABLET HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.