Yargıtay Üyesinden Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Yargıtay Üyesinden Başkan Yazgı’ya Ziyaret
Yargıtay üyesi Candaş İlgün, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

- Yargıtay üyesi Candaş İlgün, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Yargıtay üyesi Candaş İlgün, Aksaray’a gelerek 30 Mart’ta seçilen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, Aksaray’a yapılan hizmetleri anlatıp Ramazan ayı etkinliklerinden bahsetti. Ramazan ayı içerisinde Mahalle Meclis toplantılarının yanı sıra mahalle iftarları da düzenlediklerini ifade eden Başkan Yazgı, her gün iftardan sonra kent meydanında Ramazan Sokağı eğlencesi tertiplendiği sözlerine ekledi.

Başkan Yazgı, Aksaray’ın değişen çift gövdeli tek başlı aslan figürlü logosunu ve içerdiği anlamları bir bütün olarak aktardı. Yargıtay Üyesi Candaş İlgün, logoyu çok beğendiğini söyleyip, anlam içeriğinin oldukça ilgi çekici olduğunu söyledi.

Yargıtay Üyesi İlgün, “Logoyu bir bütün olarak düşündüğümüzde Aksaray’ın medeniyeti ve kültüründen birçok ize rastlamak mümkün. Yeni logo tasarlanırken ‘İşte Bu Aksaray’dır’ denmesi amaçlanmış. Bence bu logo tam anlamıyla Aksaray’ı yansıtmış. Hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yazgı, Yargıtay üyesi İlgün’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.