Yarılı Olan Köpeği Veteriner Hekim Kurtardı

Yarılı Olan Köpeği Veteriner Hekim Kurtardı
Hakkari’de başıboş dolaşan ve memesi yırtılan dişi köpeğe veteriner hekim Kemal Yüzgeç sahip çıkarak tedavi etti.Hakkari’de doğal hayatı kuruma adına daha önceleri birçok yaralı hayvanı sağlığına kavu...

Hakkari’de başıboş dolaşan ve memesi yırtılan dişi köpeğe veteriner hekim Kemal Yüzgeç sahip çıkarak tedavi etti.

Hakkari’de doğal hayatı kuruma adına daha önceleri birçok yaralı hayvanı sağlığına kavuşturarak doğaya bırakan özel veteriner Kemal Yüzgeç, bu defa ise bir anne köpeğinin hayatını kurtardı. Şehir merkezinde başıboş dolaşan ve yavruları bulunan köpeğin memesinin yırtılması ve can çekişmesi üzerine hayvan severler harekete geçerek durumu Zelal adı altındaki klinik sahibi özel veteriner Kemal Yüzgeç’e bildirdiler.

Kliniğe getirilen başıboş köpeğin yırtık memesi dikilerek daha sonrada tedavi altına alındı. Özel veteriner Kemal Yüzgeç, bu tür vakaların kendisine sık sık geldiğini belirterek, doğal hayatı kuruma adına ellerinde geleni yaptıklarını söyledi. Yüzgeç, ”Başıboş köpeğin yavruları vardı. Memesi yırtık olduğu için yavruları beslenemiyordu. Hayvan severler durumu bana bildirdi. Hayvanı kliniğe getirerek yırtık memesini diktik. Böylece sağlığına kavuşacak olan kepek artık yavrularını emzirebilecek hem de yavrularının yaşamasına sebep olduk” dedi.

Hayvanseverler ise bu duyarlılıktan dolayı veteriner hekime teşekkür ettiler.

VETERİNER HEKİM ANNE KÖPEĞİN HAYATINI KURTTARDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.