Yarınlarda Bizde Varız Çocuk İftarı

Yarınlarda Bizde Varız Çocuk İftarı
Kozan İlçe Müftüsü Bilal Başoğlu Kozan'da Bir İlke Daha İmza Attı.

Kozan İlçe Müftüsü Bilal Başoğlu Kozan'da Bir İlke Daha İmza Attı.

Yaz Kuran Kurslarına Giden 500 Öğrencilerimizi Müftülük Bahçesinde  Bir Araya Getirerek İftar Programı Düzenledi. İftar Programına Kozan Kaymakam'ı Sayın Avni Oral, Akp İlçe Başkanı Veli Gelebek , Mhp İlçe Başkanı Memet Akif Sevgili, AA Ajansından Volkan Varan, İhlas Haber Ajansından Erol Karaoğlan ,Trt Haberden Osman Yavuz ,Otağ Tv Muhabirleri Katıldı. İlçe Kuran Kurslarında Okuyan Öğrenciler ve Kuran Kursu Öğreticileri Katıldı.

Programa Katılan İlçe Kaymakam'ı Oral Konuşmasında Şunları Söyledi:"Ramazan Ve Ramazan Günleri  Manevi Duyguların Yaşandığı Özel Günlerdir. Bu Özel Günler Ruhuna Uygun Bir Şekilde Dayanışma Yardımlaşma Ve Paylaşmayla Yaşatılmalıdır. Bu Akşamki İftarda Gerçekten Ramazan Ve Ramazanı En İyi Anlayabilecek Sevgili Çocuklarımızla Birlikte Bu İftarı Burada Beraber Yapacağız Ve Soframızı Paylaşacağız. Buraya Gelen Bütün Çocuklarımızı Ayrı Ayrı Tebrik Ediyor Onların Gözlerinden Öpüyorum

Değerli Ailelerini Böyle Çocuklar Yetiştirdikleri İçin Kutluyorum. Bu Organizasyonda Emeği Geçen Müftülüğümüz Personeline Başta İlçe Müftümüz Bilal Başoğlu'nu Tebrik Ve Takdirlerimi İfade Ediyorum" Dedi.

dsc_0749.jpg

İftar programında İlçe Müftümüz Bilal BAŞOĞLU konuşmasında şunları söyledi:"Sevgili yavrularım tecrübe yaşanmış olaylar neticesinde bir yargıya bir neticeye varmaktır.Büyüklerin sözünü dinlerseniz çok faydalı olur.Biz sizlerin bu toplumun önemli bir üyesi olduğunuzu bu akşamki sloganımızla dile getirdik "YARINLARDA BİZDE VARIZ" kim var siz varsınız yarının büyüklerisiniz sizleri küçük gören yanılır ,kaybeder.Çünkü zaman sürekli akıp geçiyor yarının büyükleri çok çabuk yetişiyor belkide  geleceğin Başbakanla'ları  Cumhurbaşkanları  Bakan'ları Milletvekilleri sizlerin içinden çıkacak.Onun için iftar tarihimizde  ecdadımızdan bize gelen çok kıymetli bir değerdir.Bu değeri size ulaştırıyoruz sizde sizden sonraki arkadaşlarınıza ulaştırırsınız inşallah.İftar sofrası  yoksulun fakirin aç kalanın hatırlanacağı sofralardır onun için çok mütevazi bir iftar soframız var.Afiyet olsun.Ramazanınız ve iftarınız mübarek olsun "dedi.

dsc_0774.jpg

Programa çocuklarıyla katılan misafirlerimiz çocuklarının ve kendilerinin böyle güzel bir ortamda bulunmalarından dolayı hissettikleri  memmuniyetlerini dile getirdiler .

İftar sonunda Bedir Camiisi ilahi grubu çok güzel ilahi ve ezgileriyle geceye renk kattılar.İftara katılan çocuklar bu organizasyondan dolayı  çok mutlu olduklarını dile getirirken bundan sonrada bu tür programların daha sık yapılması gerektiğini vurguladı.

dsc_0847.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.