Yarınları Yürekli Gençlerle İnşa Edeceğiz

Yarınları Yürekli Gençlerle İnşa Edeceğiz
TÜGVA İl Temsilcisi Salih Kaya ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Gençlerimiz sürekli yeni şeyler üretmeli, ciddi çalışmalarda yer almalılar. Şunu unutmamamız gerekiyor; yarınlar yorgun...

TÜGVA İl Temsilcisi Salih Kaya ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Gençlerimiz sürekli yeni şeyler üretmeli, ciddi çalışmalarda yer almalılar. Şunu unutmamamız gerekiyor; yarınlar yorgun insanların değil, rahatını terk edebilen yürekli gençlerimizindir” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı Sakarya Temsilcisi Salih Kaya ve yönetimini makamında ağırladı. Vakıf çalışmaları ile ilgili Başkan Toçoğlu’na bilgi veren Kaya, Sakarya’da önemli başarılara imza atacaklarını ifade etti. Eğitime katkı sunmak amacı ile ilk, orta ve yükseköğrenimdeki öğrencilere yönelik eğitim programları düzenleyeceklerini de kaydeden Salih Kaya, Sakarya gençliğine verdikleri destekler için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Başkan Zeki Toçoğlu, “Genç kardeşlerimizle bir araya geldiğimizde sıklıkla ifade ediyoruz; ülkemizin ve ümmet coğrafyamızın düşünen, uygulayan, öğreten bir gençliğe ihtiyacımız var. Gençlerimiz sürekli yeni şeyler üretmeli, ciddi çalışmalarda yer almalılar. Bu konuda biz üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Şunu unutmamamız gerekiyor; yarınlar yorgun insanların değil, rahatını terk edebilen yürekli gençlerimizindir” diye konuştu. Yeni Türkiye’nin altını dolduracak olan gençlere çalışmalarında kolaylıklar da dileyen Başkan Toçoğlu, “TÜGVA’nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şehrimizde kısa süre önce kurulan il temsilciliğine de elimizden gelen desteği sunacağız. İnancına, tarihine, kültürüne bağlı; üreten ve tartışan gençlerimiz Yeni Türkiye için de büyük kazanımdır. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

YARINLARI YÜREKLİ GENÇLERLE İNŞA EDECEĞİZ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.