Yaşam Park'ta "Engelsiz Adımlar"

Yaşam Parkta Engelsiz Adımlar
Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yürütülen "Engelsiz Adımlar Projesi", Amisos 55 Spor Engelliler Spor kulübü üyelerinin katılımı ile Atakum Belediyesi'nin yapmış olduğu Yaşam Park'ta sürüyor.

- Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yürütülen "Engelsiz Adımlar Projesi", Amisos 55 Spor Engelliler Spor kulübü üyelerinin katılımı ile Atakum Belediyesi'nin yapmış olduğu Yaşam Park'ta sürüyor.

Atakum Belediyesi tarafından engellilerin hizmetine sunulan Yaşam Park'ta, kendilerini geliştirmek, sosyal hayata daha kolay sarılmalarını sağlamak amacıyla bugüne kadar çeşitli kurslar gören engeliler bu kez de Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yürütülen "Engelsiz Adımlar Projesi"ne katıldılar. Proje kapsamında bugüne kadar kurs gördükleri ebru, yağlı boya, maket uçak, takı-tasarım dallarındaki hünerlerini sergileyen Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yaşar, "Bizimle her an birlikte olan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya, maket uçak yapmayı öğrenmemiz için yardımlarını esirgemeyen THK Kurumu Şube Başkanı Abdülkerim Samangül'e, projeyi organize eden Aile ve Sosyal Politikalar il Müdür Yardımcısı Yüksel Kıyak'a ve İl Arge Sorumlusu Çetin Topuz'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Geçen yıl hizmete açtıkları parklarının, engellilerin yuvası haline geldiğini, onların sosyalleşmesini ve dış dünyaya kolayca açılmalarını sağladığını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Yaşam Park, amacına ulaşmıştır. Engelli kardeşlerimizin hayata tutunma, bir şeyler üretme azmini gördükçe mutlu oluyorum. Burada yapılan eserlerde birbirinden güzel eserler, ne kadar becerikli olduklarının ve fırsat verilirse neler yapabileceklerinin bir kanıtıdır" diye konuştu.

YAŞAM PARK'TA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.