Yasan, Asayiş Olaylarını Önlemek İçin Vatandaşla Buluştu

Yasan, Asayiş Olaylarını Önlemek İçin Vatandaşla Buluştu
Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Yasan ve beraberindeki polis ekipleri, ilçedeki esnafı gezerek asayiş olaylarına karşı bilgilendirme yaptı.Yaklaşık 400 bin nüfusa sahip olan Bağlar ilçes...

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Yasan ve beraberindeki polis ekipleri, ilçedeki esnafı gezerek asayiş olaylarına karşı bilgilendirme yaptı.

Yaklaşık 400 bin nüfusa sahip olan Bağlar ilçesinde, esnaf ziyaretine başlayan Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, asayiş olaylarına karşı bilgilendirme çalışması yaptı. Çalışmalar kapsamında Bağlar İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Yasan ve polisler, ilçe esnafı ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yasan, esnafın yaşanabilecek herhangi bir asayiş olayında neler yapması gerektiğini anlattı.

Yasan ve beraberindekiler, Nüket Coşkun Caddesi üzerindeki esnafla da bir araya gelerek güvenlik ve polis ekiplerinin çalışmalarını sordu. Yaşanabilecek olaylara karşı neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirme yapan Yasan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek not aldı.

Yasan, vatandaşlarla bir araya geldikten sonra şahsı irtibat numarasını vererek karşılaştıkları bir sorun karşısında irtibat sağlamalarını istedi.

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ OĞUZ YASAN VE BAĞLAR ARAŞTIRMA POLİS EKİPLERİ İLÇEDEKİ ESNAFLARI GEZEREK ASAYİŞ OLAYLARINA KARŞI BİLGİLENDİRME YAPTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.