Yaşar, 83. İzmir Enternasyonal Fuar'ında

Yaşar, 83. İzmir Enternasyonal Fuarında
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İzmir'de de çok güzel projeler görüyorum. Bu beni çok sevindiriyor. Biz elimizden geldiğince çok iş başarmalıyız” dedi.

- Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İzmir'de de çok güzel projeler görüyorum. Bu beni çok sevindiriyor. Biz elimizden geldiğince çok iş başarmalıyız” dedi.

“Lojistik” temasıyla 29 Ağustos - 7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen 83. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Kültürpark İsmet İnönü Kültür Merkezi'ndeki açılış töreni ve konuşmalarla başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da katıldığı açılış töreninde birçok belediye başkanı ve devlet adamı boy gösterdi.

Fuarda turizm cenneti Mauritius odak ülke olurken, Hindistan'dan Türkmenistan'a birçok ülke ekonomilerini, kültürlerini ve geleneklerini sergiledi. Malatya ile Diyarbakır onur konuğu iller olarak fuara katıldı. 29 Ağustos'ta başlayan ve 10 gün sürecek olan etkinlikte, Ankara Yenimahalle Belediyesi standı da ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

İZMİRLİ BAŞKANLAR YENİMAHALLE'Yİ YAŞAR'DAN DİNLEDİ

Yenimahalle Belediyesi standında bir süre İzmirlileri ve bürokratları ağırlayan Yaşar, Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ile birlikte fuar alanını gezdi. Yaşar, Yenimahalle standında İzmirli başkanlara projelerini tanıttı. Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nden Ankara Evi'ne Dijital İmar Arşivi'nden mobil hizmet aracına kadar birçok kapsamlı ve ilk defa yapılan projeleri nasıl başardıklarını anlatan Yaşar, "İzmir'de de çok güzel projeler görüyorum. Bu beni çok sevindiriyor. Biz elimizden geldiğince çok iş başarmalıyız. Bu tarz fuarlarda kendimizi anlatmalıyız ve bilgi alış verişinin sürekliliğini sağlamalıyız" dedi.

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın büyük bir gelenek olduğunu ifade eden Yaşar, "İzmir her yıl bu fuar ile dünyanın ve Türkiye'nin dört bir tarafından konukları ağırlıyor. Konserlerin yanı sıra farklı kültürlerin tanıtıldığı birçok firmanın ürünlerini sergilediği bu büyük organizasyon sadece İzmir halkı için değil, Ege halkı için büyük bir gelenektir" diye konuştu.

YAŞAR, 83. İZMİR ENTERNASYONAL FUAR'INDA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.