Yaşlı Ve Bakıma Muhtaç Vatandaşların Evlerine Ücretsiz Temizlik

Yaşlı Ve Bakıma Muhtaç Vatandaşların Evlerine Ücretsiz Temizlik
Kütahya’nın turistik ilçesi Simav’da belediyenin yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerinde ücretsiz temizlik hizmeti vermeye başlaması vatandaşları sevindirdi.

- Kütahya’nın turistik ilçesi Simav’da belediyenin yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerinde ücretsiz temizlik hizmeti vermeye başlaması vatandaşları sevindirdi.

AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen temizlik hizmetinin Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan bir ekip tarafından ücretsiz gerçekleştirildiğini bildirdi.

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerinde gerçekleştirdikleri ücretsiz temizlik hizmetlerinin yaklaşan mübarek Kurban Bayramından öncesinde yoğunlaştığına vurgu yapan Başkan Özkan, “Zabıta Müdürlüğümüzün bünyesinde temizlik işçilerinden oluşturduğumuz ekibimiz yaşlılık ve çeşitli sağlık problemleri nedeniyle ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların yardımına koşuyor. Çalışmalarımızdan dolayı vatandaşlarımızdan da olumlu tepkiler alıyoruz. Bu durum bizim ve ekibimizin şevkimizi artırıyor” dedi.

Ücretsiz temizlik çalışmasından yararlanmak isteyen yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların belediyeye müracaatta bulunmalarını isteyen Başkan Özkan, “Böyle bir talep geldiğinde ekiplerimiz evlerde inceleme yapıyor. Ekibimiz eve kadar giderek her türlü temizliğini yapıyor. Evi pırıl pırıl yaparak eşyalarını da yerleştirdikten sonra evden ayrılıyor” dedi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz temizlik hizmeti projesinin aksamadan sürdürülmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getiren Başkan Özkan, böylesine güzel ve anlamlı bir hizmetin aksamadan devam ettirilmesi için belediye olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi.

Ekipler son olarak yaptıkları incelemelerde yaşı nedeniyle evdeki temizlik ihtiyaçlarını karşılayamayan Firdevs Alkanlı (71) isimli yaşlı bir kadının evini temizledi.

Karakür Mahallesi Mercimekçioğlu Hacı Ahmet Efendi Caddesi Keresteciler Apartmanı 1.nolu dairede yalnız yaşayan kadının evini baştan aşağı temizleyen belediye ekipleri, bu tür temizlik çalışmalarının rutin zamanlarda tekrarlanacağı bildirdi. (MY-EFE)

YAŞLI VE BAKIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARIN EVLERİNE ÜCRETSİZ TEMİZLİK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.