Yaşlılar Kreşi Ve Kadınlar Sanat Eğitim Lokali’nin Temeli Atıldı

Yaşlılar Kreşi Ve Kadınlar Sanat Eğitim Lokali’nin Temeli Atıldı
Konyaaltı Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ve büyük ölçüde tamamlanan Çocuk Kreşi’nin ardından şimdi de Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Eğitim Lokali’nin temelini attı.Konyaaltı Beled...

Konyaaltı Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ve büyük ölçüde tamamlanan Çocuk Kreşi’nin ardından şimdi de Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Eğitim Lokali’nin temelini attı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Expo 2016 Antalya Parkı ile Çocuk Kreşi projelerinin ardından şimdi de Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Eğitim Lokali Projesi’nin startını verdi. Uluç Mahallesi’nde 10 bin 722 ada üzerinde 6 parselden oluşan 2 bin metrekare alana inşa edilecek olan Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat ve Eğitim Lokali Projesi’nin temeli atıldı.

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesi söz verdikleri projeler hayata geçireceklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, bu projeler arasında yer alan Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat ve Eğitim Lokali’nin temelini attıklarını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, bu proje içerisinde 200 kişilik konferans salonunun yanı sıra el sanatları, müzik, bilgisayar ve yabancı dil gibi dersliklerin de yer alacağını bildirdi. Ayrıca projede kütüphane ve ilk yardım odası, çatı bahçesi ve çocuk oyun salonlarının da bulunduğunu ifade eden Başkan Böcek, “Atölyelerde eğitim

gören kadınlar çocuklarını bu oyun salonlarına gönül rahatlığı içinde bırakabilecekler.” diye konuştu. Başkan Muhittin Böcek, çatı katında oluşturacakları bahçe ile kadınlara ders aralarında ferah nefes alabilecekleri, sosyal bir alan sunacaklarının da altını çizdi.

KONYAALTI BELEDİYESİ, GEÇTİĞİMİZ AYLARDA YAPIMINA BAŞLANAN VE BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANAN ÇOCUK KREŞİ’NİN ARDINDAN ŞİMDİ DE YAŞLILAR KREŞİ VE KADINLAR SANAT EĞİTİM LOKALİ’NİN TEMELİNİ ATTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.