Yaşlılar Polis Memurlarıyla Çiftetelli Oynadı

Yaşlılar Polis Memurlarıyla Çiftetelli Oynadı
Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen eğlence programında yaşlılar polis memurları ile birlikte çiftetelli oynadı.İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne,...

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen eğlence programında yaşlılar polis memurları ile birlikte çiftetelli oynadı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıların eğlence programı isteklerini yerine getirdi. Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’de gerçekleşen eğlence programına Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları da katıldı. Polis memurlarının sohbetleri sırasında bazı yaşlıların gözlerinin dolması duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Canlı müzik eşliğinde kendilerini sahneye atan yaşlılar polis memurları ile yoruluncaya kadar çiftetelli oynadı. Gönüllerince eğlenen yaşlılar polis memurlarına tekrar gelmeleri konusun da söz almayı da ihmal etmedi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli yaşlıların ellerini öperek hayır dualarını aldıktan sonra Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nden ayrıldı.

KARAMAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN EĞLENCE PROGRAMINDA YAŞLILAR POLİS MEMURLARI İLE BİRLİKTE ÇİFTETELLİ OYNADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.