Yavuz Selim Almanya Yolcusu

Yavuz Selim Almanya Yolcusu
Oltu Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 10 öğrenci ve 2 öğretmen staj yapmak amacıyla Cuma günü Almanya’ya gidecek.Avrupa Birliği ERASMUS - Hareketlilik Programı çerçevesinde Avrupa Bir...

Oltu Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 10 öğrenci ve 2 öğretmen staj yapmak amacıyla Cuma günü Almanya’ya gidecek.

Avrupa Birliği ERASMUS - Hareketlilik Programı çerçevesinde Avrupa Birliği Bakanlığına bağlı Ulusal Ajans ve IPA Fonu tarafından desteklenen Arda Danışmanlık ve Eğitim Kurumu tarafından uygulanan “İşletmelerde Beceri Eğitiminde Avrupa ile El ele” Projesi kapsamında Oltu Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 10 öğrenci ve 2 öğretmen 3 - 16 Nisan tarihleri arasında Almanya Berlin’e gidecek.

Okul Müdürü Haluk Acar, Almanya yolcusu öğretmenlerden İngilizce Öğretmeni Esma Abbasioğlu ve öğrenciler ile birlikte İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin’i ziyaret ettiler.

Yolculuk öncesi proje hakkında Kaymakam Zengin’e bilgiler veren Haluk Acar, “Okulumuz öğretmenleri Esma Abbasioğlu ve Abdullah Adıyaman ile birlikte buradaki 10 öğrencimiz Almanya’da hem gezi hem ziyaret hem de staj yapma imkânı bulacaklardır. Öğrencilerimiz için oldukça faydalı bir proje olacağı kanaatindeyim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin ise bu tür projeler sayesinde öğrencilerin yurtdışına çıkmasının önemine değinerek, “Daha önce başka okullarımızdan öğrencilerimizde bu tür projeler sayesinde yurtdışına çıkma imkânı bulmuştu. Bu tür projeler neticesinde özellikle öğrencilerimizin hem kendilerine yönelik özgüvenleri artıyor hem de memleketimizi gidip gördükleri ülkelerle mukayese etme fırsatı yakalamış oluyorlar. Bu tür fırsatlar öğrencilerimizin hayatlarında bir dönüm noktası olacaktır.” diyerek öğretmen ve öğrencilere hayırlı yolculuklar diledi.

OLTU YAVUZ SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN 10 ÖĞRENCİ VE 2 ÖĞRETMEN STAJ YAPMAK AMACIYLA CUMA GÜNÜ ALMANYA’YA GİDECEK.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.