Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı

Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2014 yılı Yaz Kur'an kurslarına katılan erkek öğrenciler için kapanış programı düzenlendi.

- Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2014 yılı Yaz Kur'an kurslarına katılan erkek öğrenciler için kapanış programı düzenlendi.

Düğün salonunda düzenlenen programa 'Gel Bu Yaz Kur'an-ı Gönlüne Yaz' sloganı ile yaz Kur'an kurslarına katılan erkek öğrenciler, velileri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftü Vekili Vaiz Ömer Faruk Can, Kur'an öğrenmek ve öğretmenin dünyanın en değerli işi olduğunu söyledi. İlçe Müftü Vekili Vaiz Ömer Faruk Can, yaptığı konuşmada "Yaz Kur'an kurslarımızda cami görevlilerimizin nezaretinde biricik yavrularımız Allah kelamı, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerimi öğrenmeye çalıştı. Rabbimiz inşallah muvaffak eder. Kur'an öğrenmek ve öğretmen dünyanın en değerli işidir. Hadisi Şerif'te de 'Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğretenlerdir' diye buyuruluyor. İnşallah sizlerin de insanlığın en hayırlısı olma gayreti içerisinde olmanızı diliyorum" dedi.

Ardından Kur'an kursu öğrencileri tarafından Yaz Kur'an kurslarında öğrenilen dualar okunarak çeşitli ilahiler seslendirildi. Programda ayrıca din görevlisi İhsan ve Muhsin kardeşler tarafından ilahiler seslendirildi.

YAZ KUR'AN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.