Yaz Kur’an Kursları Tamamlandı

Yaz Kur’an Kursları Tamamlandı
Manisa’da yaz Kur’an Kursu’nu tamamlayan öğrenciler için “Yaz Kuran Kursu tamamlama programı” düzenledi. Manisa Yeşil Camide düzenlenen ve 200’e yakın öğrencinin katıldığı programda yaz tatili boyunca öğrendikleri ilahileri seslendiren öğrenciler, veliler

- Manisa’da yaz Kur’an Kursu’nu tamamlayan öğrenciler için “Yaz Kuran Kursu tamamlama programı” düzenledi. Manisa Yeşil Camide düzenlenen ve 200’e yakın öğrencinin katıldığı programda yaz tatili boyunca öğrendikleri ilahileri seslendiren öğrenciler, velilerini mest etti.

Manisa Yunusemre İlçesi Yeni Mahalle Yeşil Cami tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursu sona erdi. Yeşil Cami öğrencileri sona eren yaz Kur’an Kursu sonunda “Yaz Kuran Kursu Tamamlama Programı” düzenledi. 200’e yakın öğrencinin katıldığı Yaz Kur’an Kursu’nda öğrenciler hazırladığı programda Kur’an-ı Kerim, Peygamber Efendimizin Hayatı (SAS), ilahiler ve tüm öğrendikleri dini bilgileri sergiledi. Performansları ile büyüleyen öğrenciler, seslendikleri ilahiler ile mest etti. Kendilerini izlemeye gelen velileri tarafından tam not alan öğrenciler, Yaz Kur’an Kursuna görkemli bir şekilde veda etti.

Yaz Kur’an Kurslarında 6 öğretici ile programı hazırladıklarını belirten Cami İmamı Mehmet Arslan, “Bu sene yaz dönemi Kur’an Kursu olarak Yeşil Cami’de açmış olduğumuz Kur’an Kursuna büyük bir ilgi vardı. Yaklaşık 200’ün üzerinde bir öğrencimiz camiye müracaat etti. 6 öğretici ile birlikte çocuklarımıza Rabbimizi tanıtmak, peygamberimizi tanıtmak, dinimizin güzelliklerini onlara işlemek, Kur’an-ı öğretmek, Kur’an-ı anlamaya çalışmak, namaz kılmayı, annesine, babasına büyüklerine sevdiklerine, vatanına kutsal saydığı şeylere sahip çıkması öğretebilmek adına onlara yardımcı olmaya çalıştık. Onlara dinin güzelliklerini gösterdiğimizi bugün yaptığımız programda bir şeyler aktardığımızı ve onlarında bunları öğrendiklerini görmek bizleri mutlu etti, onurlandırdı, gururlandırdı. Onlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Çoğu zaman kurslarımıza müracaat eden öğrencilerimiz kursun son dönemlerine doğru hep azalma seyri gösterirdi ama bu sene bizim kursumuzda hiç azalma olmadı nasıl başladıysa öyle aynı yoğunlukta devam etti. İnşallah bundan sonraki yıllarda da böyle bir devamlılığı istiyoruz. Biz çocuklarımıza faydalı olmak adına çok mutlu oluyoruz. Dinimizi öğrettiğimizden dolayı kıvanç duyuyoruz. Bunun yanında çocuklara bundan sonraki hayatlarında öğretim dönemlerinde de başarılar diliyoruz. Onların vatana millete hayırlı bireyler olmasını temenni ediyoruz” dedi.

YAZ KUR’AN KURSLARI TAMAMLANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.