Yazarımız Kitap Fuarında Okurlarla Buluştu

Yazarımız Kitap Fuarında Okurlarla Buluştu
Haber sitemizde sanat ve edebiyat içerikli sosyal konularda köşe yazan Asuman Soydan Atasayar 2. Kitap ve Kültür Fuarında kitaplarını imzaladı.

Haber sitemizde sanat ve edebiyat içerikli sosyal konularda köşe yazan Asuman Soydan Atasayar 2. Kitap ve Kültür Fuarında kitaplarını imzaladı.

“Yerelden Evrensele Açılan Kapı” sloganı ile yayın yapan haber sitemizin yazar kadrosunda yer alan, yazdığı sosyal içerikli yazıları ile okuyucuların büyük beğenisini kazanan şair ve yazar Asuman Soydan Atasayar, Kahramanmaraş’ta düzenlenen 2. Kitap ve Kültür Fuarına katılarak kitaplarını imzaladı.

“Yitik parçam” isimli romanı ve “Bir Yudum ben” isimli şiir kitaplarıyla okurlarla buluşan Atasayar memleketinde gördüğü yakın ilgi ve alakaya da memnuniyetini belirterek teşekkür etti.

ASUMAN SOYDAN ATASAYAR KİMDİR?

Asuman Soydan Atasayar 1959 Kahramanmaraş - Elbistan doğumludur. Ankara Üniversitesi / Fen Fakültesi Matematik Bölümü'nde okudu.

Şiirleri ve yazılarıyla pek çok gazete ve dergilerde yer aldı. Bazı internet siteleri Şiirlerinden ve hikâyelerinden ödüller aldı. 2001 yılında aldığı özel resim kursundan sonra, yağlı boya ve karakalem resim çalışmaları yaparak birkaç sergiye katıldı.

Şükran Günayin "Geliyorlar" isimli hikâye kitabına resimler çizdi. Çeşitli antoloji kitaplarında yer aldıktan sonra, 2010 yılında "Üçüncü Mevsimdeyim” adlı ilk şiir kitabını yayımladı. 2011 'de, mesleğinin ilki olan kadınlarımız ile Kurtuluş Savaşımızdaki, Kahraman ve Öncü 22 Kadınimızın hayatlarını araştırdı ve Gülce Edebiyat Akımı üslûbuyla destanlarını yazdı... "Zirvede Gül Yağmuru" adıyla kitaplaştırdı. 2012'de “Yitik Parçam”adlı romanını okurlarla buluşturdu.

Nisan 2013'de, İstanbul Basın Müzesi'nde, 2. Kişisel Resim Sergisi'ni açtı.

Asuman Soydan, resim, şiir ve edebiyat çalışmalarına devam etmekte.

Basıma hazır roman, makale ve hikâye dosyaları bulunan şair; İstanbul'da yaşıyor. Evli, dört çocuk, iki torun sahibi.

Gülce Edebiyat Akımı'nın öncüsü ve ilesam üyesidir.

1-20151130104718.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.