Yazgı: "Emanet Ehline Teslim Edilmiştir"

Yazgı: Emanet Ehline Teslim Edilmiştir
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun isminin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan istişare kültürünün en güzel

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun isminin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan istişare kültürünün en güzel örneğini sergileyerek emaneti ehline teslim etmiştir. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, tüm Türkiye gibi yeni Genel Başkan ve Başbakan adayını kendilerinin de merak ettiklerini bu meraklarının hayırlı bir şekilde son bulduğunu, Ahmet Davutoğlu isminin partinin her kesimden kabul görmüş bir kişilik ve ortak aklın sonucu açıklandığını ifade etti. Başkan Yazgı, “Sayın Davutoğlu şahsen kendisi için bir siyasetçiden öte iyi bir yol gösterici ve hoca olduğunu siyasi hayata atıldığı ilk günlerde kendilerinin engin fikir ve görüşlerinden yararlanarak bu yola çıktı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığında yeni bir dönem, yeni bir başlangıçla ülkemizin daha iyi yerlere geleceğine inancımız tamdır. Biz de yeni Türkiye yolunda üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirme gayretinde olacağız” dedi.

Başkan Yazgı, konuşmasının son bölümünde “Sayın Davuoğlu’nun adaylığının hem ülkemize hem de İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.