‘Yedikule Hayat Yokuşu’na İki Ünlü İsim Daha Katıldı

‘Yedikule Hayat Yokuşu’na İki Ünlü İsim Daha Katıldı
Çekimleri tüm hızıyla devam eden ve Eylül ayı içinde TRT 1’de seyirciyle buluşacak olan “Yedikule Hayat Yokuşu” dizisine iki ünlü isim daha katıldı.

- Çekimleri tüm hızıyla devam eden ve Eylül ayı içinde TRT 1’de seyirciyle buluşacak olan “Yedikule Hayat Yokuşu” dizisine iki ünlü isim daha katıldı.

Başrollerini Cem Davran, Asuman Dabak ve Levent Özdilek’in paylaştığı “Yedikule Hayat Yokuşu” dizisine ünlü oyuncu Rojda Demirer’den sonra yılların sinema oyuncusu Defne Yalnız ve ‘Sihirli Annem’ dizisiyle yıldızı parlayan Gizem Güven katıldı.

Genel Yönetmenliğini Mesut Uçakan’ın üstlendiği, Özer Kızıltan imzası taşıyan diziye katılan ünlü oyuncu Defne Yalnız, Külhan’ın annesi Hamiyet’i oynayacak. Defne Yalnız, çekimlerin yapıldığı Yedikule sakinleri tarafından da büyük ilgi gördü ve sette yaptığı esprilerle herkesi güldürdü.

Televizyon dizilerinin klasiği haline gelen Sihirli Annem'de oynadığı Ceren karakteriyle milyonların hayranı olan Gizem Güven ise, 'Yedikule Hayat Yokuşu’nda lise öğrencisi Ayfer’i canlandıracak.

Bu arada; daha önce TRT 1 ekranlarında “Hayat Yokuşu” olarak seyirciyle buluşan dizinin adı “Yedikule hayat Yokuşu” olarak değişti.

Yapımını Sonart Medya Ahmet Nesim Şahin’in üstlendiği sıcak bir aile dizisi “Yedikule Hayat Yokuşu’”, Eylül ayı içinde TRT 1’de izleyiciye merhaba diyecek.

‘YEDİKULE HAYAT YOKUŞU’NA İKİ ÜNLÜ İSİM DAHA KATILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.