Yeni Albüm Öncesi Burun Ameliyatı Oldu

Yeni Albüm Öncesi Burun Ameliyatı Oldu
Fantezi müziğin sevilen sanatçısı Hülya Evrensel, yeni albümü öncesi burun estetiği operasyonu için Samsun’a geldi.Sevilen sesi, başarılı yorumu ve dikkat çekici sahne duruşu ile fantezi müziğin yeni...

Fantezi müziğin sevilen sanatçısı Hülya Evrensel, yeni albümü öncesi burun estetiği operasyonu için Samsun’a geldi.

Sevilen sesi, başarılı yorumu ve dikkat çekici sahne duruşu ile fantezi müziğin yeni starı Hülya Evrensel, Ramazan ayının hemen ardından çıkartacağı yeni albümü öncesi burun estetiği olmak için FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş’ı tercih etti.

Bugün Samsun’da Doç. Dr. Hayati Akbaş tarafından burun ameliyatı yapılan Hülya Evrensel, “İstanbul’da da çok doktorlar var ama ben güvendiğim Hayati Akbaş’a geldim. Benim burnumda ciddi anlamda sorun vardı. Hatta kardiyolojiye bile gittim. Onlar da bana acilen burun ameliyatı olmamı söylediler. Ben de bu ameliyatı Hayati Akbaş’ın yapabileceğini söyleyerek buraya geldim. Akbaş bizi burada çok iyi ağırladı. Ayrıca yönetmenim Nurullah Çaçan yeni albüm hazırlıkları için beni aradı. Ramazan ayının hemen ardından albüm çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Operasyon hakkında bilgi veren FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, “İstanbul’dan çok değerli sanatçımız, fantezi müziğin sevilen sesi Hülya Evrensel, operasyon için Samsun’daki kliniğimize geldi. Başarılı bir operasyon oldu. Birkaç gün sonra kendisini İstanbul’a göndereceğiz. Burnunda bir miktar şekil bozukluğu vardı ama aynı zamanda solunum ve sesini etkileyen bir problemi de vardı. Onu da hallettik” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.