Yeni Darbe Girişimi !..

Yeni Darbe Girişimi !..
Gazeteci ve Köşe Yazarı Bekir Doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

Gazeteci ve Köşe Yazarı Bekir Doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

     Biz okumuyoruz, okuyanı dinlemiyoruz, duyduklarımızı hızlı bir şekilde unutuyoruz..

     28 Şubat Darbe girişimi

     Gezi Parkı Darbe girişimi

     17-25 Aralık Yargı Darbe Girişimi

     15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi yapıldı.. hepsinde kazanan halkımız oldu..

     Yeni Darbe Girişimi : çok acı olacak gibi duruyor..!

      Darbe kapımıza dayandı biz farkında değiliz..!

     Samanyolu tv Zaman gazetesi, taraf gazetesi, FETÖ terör örgütü yayın organları yazıyordu.. ertesi gün FETÖ’cu savcılar göz altı kararı çıkarıyor polis topluyor mahkemeye çıkarılarak içeri atılıyordu..

     Bir dava : “ Hakim kimlik tespitini yaptıktan sonra, dosyanın kapağını bile açmadan, sanık avukatlarını dinlemeden, Sanık’a :” Sen suçsuzsun beratını ve tahliyeni istiyorsun ?” sanık evet dediğinde yaz kızım diyor ve duruşma şu tarih de diyor tutukluluk halinin devamına karar veriyor.. bir yıl sonraya gün atıyor” bugünkü gibi.. bu atmaların sonra Türkiye Cumhuriyeti Devletin ağır tazminat davaları geldi.. tüm sanıklar berat etti..

     Askeri Casusluk davası : 2010 yılında İzmir de haberi yapan kim zaman gazetesi CİHA

     Ergenekon davaları ve birleştirme kararları haberi yapan zaman gazetesi

     Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ , Terör örgütü şüphelisi olarak Savcı Cihan Kansız ‘a ifade veriyor ve “Cebir ve şiddet kullanarak hükümeti ortaya kaldırma teşebbüs’ suçlaması ile tutuklanıyor.. dahası Terörist başı ilan ediliyor..

     1995 den sonra : Adliye de , Askerin içinde, resmi kurumlarda, eğitim, özel hastane, Üniversite, okul, Ticarette etkili olan FETÖ  2000 yılından sonra özellikle Polis ve Askerin içinde kendisini kabul etmeyen kurumla yoğun bir mücadeleye başladı..

     Hatırlayın : CİHAN ve Zaman gazetesi haberleri, camileri bombalayacaklar, Başörtüsü mağdurları, gibi olaylarla insanları asker ve polise karşı nefretle bakar hale getirdiler..

     Sonra , Ankara da Kozmik odaya giren FETÖ’cu savcılar tüm bilgileri alarak FETÖ ‘ya gönderdiler.. Ergenekon, Balyoz, Casusluk davaları ile Türk Silahlı Kuvvetler içinde ve Polis içinde temizlik harekatı yaparak FETÖ karşısında olanları alıp ceza evine gönderildi..

     FETÖ’cu hakim ve savcılar  temizlik yaparken, Türkiye Cumhuriyeti Devletini itibarı  beş paralık ettiler.. inanılmaz tazminat davası çıktı karşımıza.. ve senin benim milletin verdiği vergilerle bu dava mağdurlarına şimdi ödeme yapıyoruz..! yarın ne olacak ?

     Hani söyledim ya başta biz okumuyoruz.. okumuyoruz, gazete okumuyoruz kitap okumuyoruz.. sonra aaa diyoruz..

     Taraf Gazetesi, Zaman Gazetesi ve FETÖ’u yayın kuruluşlarının manşet haberleri..

     Ergenekon davasından 274 asker tutuklandı..

     Oda tv davası 15 tutuklu

     Gölcük idda namesi 10 tutuklu

     Şile yapılanma hazırlığı 4 tutuklu

     Çağdaş eğitim vakıf davası 11 tutuklu

     Erzincan davası 14 tutuklu

     İnternet andırçı davası 30 tutuklu

     İrticayla eylem planı sanıkları 7 tutuklu

     Kafes iddianamesi  72 tutuklu

     Boyrazköy davası ve amirallerin darbe girişimi  36 tutuklama

     Minans Durmazgüler’e Suikast girişimi sanıkları

     Yusuf Erikel ile illgili iddianame

     Minans Durmaz Güler’e Suikast girişimi sanıkları

     2. Ergenekon sanıkları  119 kişi tutuklandı..

     1. Ergenekon davası 108 sanık tutuklandı..

     Kaynakça davası ve diğer beş dava 3 binin üzerinde tutuklama.. bugün tamamı berat etti ve şimdi AB insan hakları mahkemesi ve bizim mahkemelerimiz bizi tazminat ödemeye mahkum ediyor.. !.. yarın ne olacak ?

     Bugün de aynı oyunu yine görüyoruz: FETÖ’cular giderken, FETÖ ile ilgili olmayan iş adamlarını sanayicileri , kamuda müdürleri ,yöneticileri  bu da FETÖ’cu diye ihbar ediyorlar..

     İlker Başbuğ gizli tanık olarak ifade veren ve cezaevine gitmesine sebep olan kişinin PKK silahlı kanadına ait bir terörist olduğu sonra ortaya çıkmıştı.. sizler bunu da unutmuşunuzdur..

     Kahramanmaraş ihbarcısı gizli tanığı yurt dışına kaçarken, geride yüzlerce kurban bıraktı..

     Dün FETÖ hakim savcıların yaptığını, bugün bir gazetemizin yazması adres göstermesi ile korku ve baskı altında diğer hakim ve savcılarımız yapıyor..

     Oyun aynı ! , film aynı, biz bu filimi 2012 den sonra çok izlemiştik..

     Türkiye bu defa kendi kendine hükümet darbesi yapıyor.. Ak Parti kendi ayağına sıkıyor..yani kendi kendini yıkıyor.. yazık suçsuz insanlarımız iftira ve gizli tanık ifadeleri ile cezaevine gönderiliyor.. sonra sevinen ise FETÖ ve yandaşları oluyor..

     Ekonominin can damarına hançer vuruluyor..

     FETÖ’cuları temizleyelim ama gizli tanık FETÖ ‘cunun ihbarı ile değil, gerçek ihbarla temizlik yapalım.. Terörist başı Gülen:” Biz yanalım ama onların ciğerini yakalım en az 5 kişi götürün ki hükümet güvenini kaybetsin,” istiyor..

     Bizde bu oyuna geliyoruz, iş adamlarına, kamu kurum ve kurulmalarındaki insanımıza karşı linç girişimi yapıyoruz, bu bir darbe girişimidir.. bunun bedelini hep birlikte öderiz..

     Yeni darbe girişimin ismi : Huzur ve Güveni yok et, Adaleti sarsın ! toplumun adalette güveni kalmasın ! bugüne kadar kısmen başarılı da oldular..!

     İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.