Yeni Devlet Hastanesi’nde İlk Bebek Heyecanı

Yeni Devlet Hastanesi’nde İlk Bebek Heyecanı
Antalya’nın Kemer ilçesinde geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan 52 yataklı devlet hastanesinin yeni binasında ilk bebek heyecanı yaşandı.Kemer’de bir organizasyon firmasının kurucu ortakları olan...

Antalya’nın Kemer ilçesinde geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan 52 yataklı devlet hastanesinin yeni binasında ilk bebek heyecanı yaşandı.

Kemer’de bir organizasyon firmasının kurucu ortakları olan Tuğba Okudan ve eşi Ziya Okudan, bebeklerini dünyaya getirmek için 2011’de temel atma törenini organize ettikleri Kemer Devlet Hastanesi’ni seçti. Dün akşam saatlerinde hastaneye yatan Tuğba Okudan, bu sabah 06:10 sıralarında bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Anne-babasının, ilk Türk devletinin kurucusu kabul edilen mitolojik önderden esinlenerek Oğuz Kağan ismini verdikleri bebek, 46 santimetre boyunda ve 3 kilo 200 gram ağırlığında dünyaya geldi. Bir sağlık sorunu bulunmayan Oğuz Kağan bebek, anneannesi Suzan Alev Can ile babaannesi Hatice Okudan’ın himayesinde keyifle uyudu.

Anne Tuğba Okudan, Kemer Devlet Hastanesi’nde doğum yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Özel hastane kalitesinde hizmet verileceği söyleniyordu, hem personel, hem doktor hem de hastanenin sağladığı konfor olarak, özel hastaneyi hiçbir şekilde aratmıyor. Herkese tavsiye ederim" diye konuştu.

ANTALYA'NIN KEMER İLÇESİNDE YAPIMI TAMAMLANARAK HİZMETE GİREN YENİ DEVLET HASTANESİ BİNASINDA İLK BEBEK DÜNYAYA GELDİ. BEBEĞE OĞUZ KAĞAN İSMİ VERİLDİ. (HANIM TÜRK/İHA-ANTALYA)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.