Yeni Dönemde Eğlenceli Atölyeler Çocukları Bekliyor

Yeni Dönemde Eğlenceli Atölyeler Çocukları Bekliyor
Keçiören Belediyesi çocukların doğayla iç içe olmalarını ve uygulayarak öğrenmelerini destekleyici çalışmalarını sürdürüyor.Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne bağlı Çocuk Danışma Merk...

Keçiören Belediyesi çocukların doğayla iç içe olmalarını ve uygulayarak öğrenmelerini destekleyici çalışmalarını sürdürüyor.

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne bağlı Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) ile Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) tarafından organize edilen ’Doğal Yaşam Atölyesinde Uygulama Eğitimleri’nden yaz boyunca yararlanan çocuklar hem neşeli zaman geçirme hem de özgüvenlerini geliştirme şansı elde ettiler.

Doğal Yaşam Uygulama Alanında yapılan programlardan yararlanan yaklaşık 500 çocuk reçel ve turşu yapmadan, at binmeye, ağaçtan vişne toplamadan, süt sağmaya kadar birçok renkli etkinliği birlikte gerçekleştirdiler. Doğanın içinde bir arada öğrenme imkanı bulan çocuklar ağaçları tanıma, bitkilerin nasıl yetiştiğini görme imkanı yakalayarak yaz tatillerine eğlence kattılar. Yaz dönemi biten ÇODAM atölyelerine katılan çocuklar sertifikalarını da aldılar.

ÇODAM YENİ DÖNEME HAZIR

Eğitimde farkındalık çalışması kapsamında çocukların hem becerilerini keşfetmelerine hem de tüketim değil üretim toplumu bilinci kazanmalarına katkı sunan atölye çalışmaları yeni dönemde de devam edecek. 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmet verecek birbirinden renkli ve eğlenceli atölyeler ise şöyle robotik atölyesi, tarih atölyesi, bilim atölyesi, oyuncak yapım atölyesi, tasarım atölyesi, resim atölyesi, akıl oyunları atölyesi, el sanatları atölyesi, drama atölyesi, uzay ve gökbilim atölyesi, yabancı dil atölyesi ve felsefe atölyesi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.