Yeni Eğitim Öğretim Yılı Acılışı Yapıldı

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Acılışı Yapıldı
15 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da, yapımı tamamlanan Arif Balduk İlkokulu – Ortaokulu’nda ilköğretim haftası kutlama ve 2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni gerçekleştirildi.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle 15 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da, yapımı tamamlanan Arif Balduk İlkokulu – Ortaokulu’nda ilköğretim haftası kutlama ve 2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni gerçekleştirildi. Vali Şükrü Kocatepe açılış törenine sonrasında bazı okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Eğitime destek amacıyla hayırsever işadamımız Nazar Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Balduk tarafından Akif İnan Mahallesinde yaptırılan ve 2014-2015 eğitim öğretim döneminde hizmete başlayan Arif Balduk İlkokulu – Ortaokulu’nda yapılan tören; Vali Şükrü Kocatepe, Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Fatih Karaaslan, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hülya Ertürk Koç, kamu kurum ve kuruluşlarından yetkililer, işadamları, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

        Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile başlayan törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ardından günün anlam ve öneminin dile getirildiği konuşmalar yapıldı.

        Tören 8. Sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan öğrencilere çiçek sunumunun ardından okulun açılışının gerçekleştirilmesi ve okul dersliklerinin gezilmesi ile son buldu.

655-514.jpg

        Arif Balduk İlkokulu – Ortaokulu’nda düzenlenen törenin ardıdan Vali Şükrü Kocatepe beraberinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Fatih Karaaslan ve Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hülya Ertürk Koç ile Çadırkent’i ziyaret ederek ülkelerinde yaşanan iç karışıklıktan dolayı Kahramanmaraş’a sığınan mülteci çocukların eğitim – öğretim görecekleri dersliklerde ve Çadırkent içerisinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün katkılarıyla açılan trikotaj ve giyim kurslarında incelemelerde bulundu.

        Öğleden sonra Aksu Mahallesinde Rönesans Eğitim Vakfı tarafından yapımı tamamlanan 8 derslikli Keriman Çetinkaya Anaokulunu ziyaret eden Vali Kocatepe ve beraberindekiler Genel Müdür Süha Günel ile birlikte öğretmen ve öğrencilere başarı dileğinde bulundular. Vali Şükrü Kocatepe ziyaret esnasında Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Refia Jale Ilıcak ile telefonla görüşerek okulun inşası, tefrişi ve öğrencilerin beslenme vb. ihtiyaçlarının giderilmesinde gösterdikleri yardımseverlik ve hassasiyet için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.