Yeni İlçelerde Yeni Uyarı Ve Yön Levhaları

Yeni İlçelerde Yeni Uyarı Ve Yön Levhaları
Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl sorumluluk alanına katılan 9 ilçede bir yılda 4 bin adet trafik levhası montajı gerçekleştirdi.Yol açım ve asfalt serimiyle paralel olarak gerçekleştirilen...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl sorumluluk alanına katılan 9 ilçede bir yılda 4 bin adet trafik levhası montajı gerçekleştirdi.

Yol açım ve asfalt serimiyle paralel olarak gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yeni ilçelerdeki levhalandırmanın devam edeceğini kaydeden Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Ankara’nın ilçelerinde yön bulma sorunu kalmayacağını kaydettiler. Güvenli, modern ve rahat bir sürüş için Başkent’i ilçeleriyle birlikte yeni yollar ve modern asfaltla donatan Büyükşehir Belediyesi, bu yolların tamamlayıcısı ve yön göstericisi levhalandırma çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl sorumluluk alanına dahil olan ilçelerde yeni yatırımlardan yardımlara, ticari desteklerden sosyal ve kültürel çalışmalara kadar pek çok yatırımı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ulaşım için de çok büyük bir atılım yaptı.

Ankara’da şehir içi ve sorumluluğundaki ilçelerde levhalandırma çalışmalarıyla hem yön bulma kaygısını ortadan kaldıran hem de yollardaki güvenli sürüşü sağlayan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, yeni ilçelere daha şimdiden 4 bin adet yön levhası montajı gerçekleştirdi. Çalışmaların sürdüğünü ve asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte daha da hızlanacağını kaydeden yetkililer, “Düşey ve yatay işaretlemelere yönelik çalışmalarımızla birlikte yeni bağlanan ilçelerimizde ve köylerinde yön bulma kaygısı yaşanmadan rahat bir sürüş keyfi sağlanıyor. Yollardaki uyarı levhalarımız sayesinde de sürüş güvenliği en üst seviyeye taşınıyor” dediler.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GEÇTİĞİMİZ YIL SORUMLULUK ALANINA KATILAN 9 İLÇEDE BİR YILDA 4 BİN ADET TRAFİK LEVHASI MONTAJI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.