Yeni Katılan Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Veriliyor

Yeni Katılan Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Veriliyor
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine (KSÜ) yeni kayıt yapan öğrencilere yönelik yürütülen oryantasyon programı devam ediyor.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine (KSÜ) yeni kayıt yapan öğrencilere yönelik yürütülen oryantasyon programı devam ediyor.

KSÜ ailesine yeni katılan öğrencilere ‘hoş geldiniz’ demek ve üniversite hayatına geçiş aşamasında destek olmak amacıyla 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen eğitim-öğretime yönelik oryantasyon programı, KSÜ eğitim-öğretimden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı’nın bilgilendirme sunumlarıyla sürüyor.

Rektör Yardımcısı Akıncı tarafından oryantasyon programına katılan öğrencilere; eğitim ve öğretimle ilgili kural ve yönetmeliklerin yanında, üniversite ve çevreyle daha çabuk ve kolay uyum sağlamaları yönünde faydalı bilgiler sunuluyor. Oryantasyon programı kapsamında öğrencilerin karşılaştıkları sorunları çözebilmeleri için öğrenci işleri ve akademik birimlerden nasıl faydalanabilecekleri anlatılıyor.

Program kapsamında şimdiye kadar Avşar Yerleşkesinde yer alan Eğitim, Fen Edebiyat, Güzel Sanatlar, İlahiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Mimarlık, Orman, Ziraat Fakülteleri; Bahçelievler Yerleşkesinde yer alan Kahramanmaraş Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO); Karacasu Yerleşkesinde yer alan Teknik Bilimler MYO ve Sosyal Bilimler MYO öğrencilerine eğitim verildi. Eğitim ve Öğretim Oryantasyon Programı, ilçe yerleşkelerinde yer alan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları öğrencilerine yapılacak bilgilendirmelerin ardından sonlandırılacak.

2-20161025131653.jpg4-345.jpg1-20161025131655.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.