Yeni Mahalle’nin Kimliği Değişecek

Yeni Mahalle’nin Kimliği Değişecek
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçenin merkezinde bulunan ve en büyük mahalleleri arasında yer alan Yeni Mahalle’de incelemelerde bulundu.Altınordu ilçesinin en kalabalık mahallelerinden b...

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçenin merkezinde bulunan ve en büyük mahalleleri arasında yer alan Yeni Mahalle’de incelemelerde bulundu.

Altınordu ilçesinin en kalabalık mahallelerinden birisi olan Yeni Mahalle’yi iki gün boyuncu inceleyen, sorunları ve yapılması gerekenleri yerinde tespit eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a inceleme sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, OSKİ Altınordu Şube Müdürü İrfan Gün, AYKOME, YEDAŞ, Telekom ve doğalgaz firmasının temsilcileri ile belediye birim müdürleri katıldı. Yeni Mahalle’de sorunların yumak haline geldiğini vurgulayan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılacakların ardından Yeni Mahalle’nin yeni bir kimliğe kavuşacağını söyledi.

Yeni Mahalle’nin yeni bir düzen alması için tespit çalışmaları yaptıklarını belirten Tekintaş, trafiğin de yoğun olduğu bir bölge olması sebebiyle ayrıca güvenlik tedbirlerinin de bir an evvel alınması gerektiğini söyledi. Tekintaş, “Alt yapı tamamlandıktan sonra üst yapıda yapılması gereken kaldırımları ve aydınlatmaları ile caddelerimizin verimli hale getirilmesi gerekiyor. Mahallemizin bir çok sokağında atıl, terk edilmiş yerler mevcut. Bina sahiplerine gerekli ikazları yaptıktan sonra süre vereceğiz. Süre sonunda gereken uygulama gerçekleşmemişse belediye olarak biz bunları yapıp, gerekli tahsilatı tapu kayıtları üzerinden almak durumunda kalacağız. Şu anda gezdiğimiz, gördüğümüz caddelerin bir kısmında sadece asfalt var, başka hiçbir şeyi yok. Hiçbir şey durumunda olan caddelerimize yeni bir görüntü ve güzellik kazandırmamız lazım. Altınordu Belediyesi olarak Yeni Mahallemizde tüm mahalle sakinlerimizin de desteği ile gereken çalışmaları yapacağız” şeklinde konuştu.

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ, İLÇENİN MERKEZİNDE BULUNAN VE EN BÜYÜK MAHALLELERİ ARASINDA YER ALAN YENİ MAHALLE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.