Yeni Malatyaspor - Alanyaspor Maçının Ardından

Yeni Malatyaspor - Alanyaspor Maçının Ardından
PTT 1.Lig’in 3. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Alanyaspor’u 2-1 mağlup etti.Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Alanyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Se...

PTT 1.Lig’in 3. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Alanyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Alanyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Sezon başından beri çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Sıkıntılı başladık sezona. Halen transfer yapmaya çalışıyoruz. İlk çalışmaya başladığımız günle bugüne baktığımızda çok değişiklik var. Daha iyiye doğru gideceğimizi düşünüyorum. Saha içine baktığımızda seyircisiz bir maç oynadık. Yabancı oyuncuların adaptasyonu, konsantrasyon eksikliği vardı. Puan kaybettik ama geçen hafta iyi oynadık. Bu haftanın sinyallerini geçen hafta verdik. 3 puanı aldık. Eksiklerimiz var. Bu eksiklikleri gidermeye çalışacağız. 90 dakikaya baktığımızda 3 tane gol attık. Alex güzel gol attı. Kendi hatamızdan bir gol yedik. Oyunun sonuna kadar hükmettik diye düşünüyorum. Seyircimiz takımı coşturdu. Kaynaşma olduktan sonra tabi ki bu ligde önemli takımlar var. Ama ben hep doğruları söyledim. Tabi ki biz de Malatyasporuz. Ama daha çok yol kat etmemiz lazım. Ama doğru yoldayız. Başkanla transferle ilgili görüşmemiz olacak. Yoğun bir şekilde çalışıyorlar. 1-2 takviye daha kaldı. Onları da istediğimiz gibi yapabilirsek elimiz biraz daha kuvvetli olur. Doğru yoldayız diye düşünüyorum. Galibiyet hayırlı olsun camiamıza" dedi.

ALANYASPOR CEPHESİ

Alanyaspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise, maçta Yeni Malatyaspor’un daha istekli belirterek, "Öncelikle Malatyaspor’u kutluyorum. Çok isteklilerdi. İyi hazırlanmışlar. Sahaya bütün enerjilerini yansıttılar. Kendi takımımdan da bunu beklerdim. Malatyaspor’u çok iyi seyrettim. Malesef bunu sahada göremedik ama uzun bir maraton var. Takımda bir olumsuzluk var. Bunu gidereceğiz. Benim takımım iyi, kaliteli bir takım ama bunu sahaya yansıtamıyoruz. Futbol olarak yansıtıyoruz ama sonuç olarak yansıtamıyoruz. Onun için üzüntülüyüz. Milli takım maçları arasında inşallah bu eksikliklerimizi gidereceğiz" diye konuştu.

ALANYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERHAN ALTIN 2-1 YENİLDİKLERİ MAÇ SONRASI YAPTIĞI AÇIKLAMADA RAKİPLERİNİN MAÇI DAHA ÇOK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.