Yeni Malatyaspor Olağanüstü Kongresini Yaptı

Yeni Malatyaspor Olağanüstü Kongresini Yaptı
TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Yapılan kongreye tek liste halinde giren Adil Gevrek yeniden başkanlığa seçilirken, Gervek’in listesinde yeni isimler de...

TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Yapılan kongreye tek liste halinde giren Adil Gevrek yeniden başkanlığa seçilirken, Gervek’in listesinde yeni isimler de yer aldı.

Belediye Konferans Salonu’nda yapılan kongrenin divan başkanlığını Yeni Malatyaspor kulübü divan kurulu başkan yardımcısı Naci Şavata yaptı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın ardından kürsüye çıkan Adil Gevrek kulübün orta, uzun ve yeni sezon hedeflerini açıkladı.

"MALATYASPOR’A ZARAR VERMEYELİM"

Bu sezonda birlik beraberlikle TFF 1. Lig’de aynı başarıyı tekrarlayacaklarına inandığını belirten Gevrek, “Öncelikle kongremiz Yeni Malatyasporumuza hayırlar getirir inşallah. Tabi lig zor bir lig. Ama birlik beraberlikle geçen yıl yakaladığımız başarıyı tekrarlayabiliriz. Bu zorluğu birlikte aşacağız. Mutlaka ki bizi eleştirenler olacak. Ama bu eleştirilerin yapıcı olması ve Malatyaspor’a zarar vermemesi gerekiyor. Buna herkesin dikkat etmesi lazım. Bizi önemli bir şampiyonluk yaşadık. Malatya bu başarıyı hak ediyordu. Allah bize nasip etti. Ama şampiyonluğun ardından ister istemez sıkıntılar yaşadık. Ufak tefek de olsa sıkıntılar yaşadık. Yerel basınımıza üzülerek söylüyorum. Kendi kavgalarımızı Malatyaspor üzerinden yapmayalım. Malatyaspor’a zarar vermeyelim. Bunu her zaman dile getirmeye çalışıyoruz. Buna da herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Basınımız maalesef çok basit şeylerin peşinden koşuyor. Kusura bakmayın ama yok paraları ödenmedi, yok primleri ödenmedi. Kusura bakmayın ama sizin işinizin bu olmaması gerekiyor. Sizin işinizin Malatyaspor’un alt yapısından tutunda, tesisleşmesi, kurumsallaşması olmalı. Bu konularda eleştirileriniz olsun. Bunu da bilinçli bir şekilde yapalım. Ama maalesef çok basit şekilde eleştiriyoruz. Bunlara gerek yok. Yapıcı eleştiri yapalım. Biz Malatyasporumuzu hak ettiği yere getireceğiz. Ama dediğim gibi bunun kalıcı olması lazım. Alt yapısıyla, ekonomisiyle kalıcı olması lazım başarının. Biz geçen sene borçsuz bir şekilde şampiyon olduk. Çok şükür kulübümüzün az bir borcu vardı, onu da kapattık. Ufak tefek borçlarımız bulunuyor. Türkiye’de her kulübün bugün borcu var. Ama biz Malatyasporuz. Eğer biz bu konuda hassas davranmazsak, önümüze gelen her transferi yaparsak maalesef çok kötü sonuçlar çıkar. Onun için dikkat etmemiz gerekiyor. O transferleri taraftarlarımız muhakkak bekliyordur ama her isteyene istediğini vermeyiz. Belki bu sene çok önemli transferler yapabiliriz ama takım şampiyon olmazsa önümüzdeki yıl borçla karşı karşıya kalırsınız. Biz kulübü borçlandırmamaya çalışıyoruz. Bizim önceliğimiz bu olacak. Biz bu sene şampiyon oluruz ya da olmayız. Ama borçsuz bir kulüp olmalıyız. Biz olmasak bile gelen arkadaşlarımızın bu kulübü borçsuz bir şekilde yine hedefe oynatabilmesi lazım” dedi.

YENİ LİSTEDE NUSRET ÖNCÜ VE SELİM PİLTEN YER ALMADI

Yeni Malatyaspor’un oylamaya sunularak seçilen yönetim kurulu listesinde şu isimlerden yer aldı:

"Adil Gevrek, Abdullah Özatilla, Adnan Çoban, Ahmet Güler, Ahmet Perk, Aziz Ayboğa, Aziz Yalçınkaya, Burak Çakır, Erdal Gündüz, Gökhan Çelik, Hakkı Çelikel, Hanifi Gömülü, İlker Oruç, İlyas Karaca, Mehmet Gömülü."

TFF 1. LİG TAKIMLARINDAN YENİ MALATYASPOR'UN OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.