Yeni Rektör Çiçek Yerine Bağış Bekliyor

Yeni Rektör Çiçek Yerine Bağış Bekliyor
KSÜ rektörlüğüne atanan Prof. Durmuş Deveci örnek bir davranış sergileyerek çiçek yerine KSÜ vakfına bağış yapılmasını istedi.

KSÜ rektörlüğüne atanan Prof. Durmuş Deveci örnek bir davranış sergileyerek çiçek yerine KSÜ vakfına bağış yapılmasını istedi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Durmuş Deveci 28 kasım 2014 tarihinde görevi devir alırken bir açıklama yaptı. Açıklamasında tebrikler için çiçek göndermek yerine vakıfa bağış yapılmasını istedi. Rektörün bu davranışı kamuoyunda olumlu algılandı. Deveci şunları söyledi;

 “ Bilindiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 17 Kasım 2014 tarihinde Üniversitemize Rektör olarak atanmış bulunmaktayım. Bu süreçte her öğretim üyesi arkadaşımız demokratik hakkını kullanarak tercihlerini yaptılar, seçimler sona erdi ve atama yapılmış oldu. Artık bundan sonra elimizden geldiğince oy verenleri mahcup etmemek ve vermeyenlerin de zaman içinde beğenilerini kazanmak hedeflerimiz arasında olacaktır…

     Bu vesile ile 28 Kasım 2014 saat 14: 00’da devir teslim töreninin yapılacağını bildirmek isterim. Gerek törene gerekse sonrası kutlamak için çelenk ya da çiçek gönderilmemesi, ama bunun yerine Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin aşağıda vereceğim banka hesabına uygun göreceğiniz bir meblayı vakıf üzerinden öğrencilere harcanmak üzere gönderebilirseniz bizleri ziadesiyle mutlu etmiş olursunuz.

Bu vesile ile öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

Sevgi, saygı ve muhabbetlerimizle…

Prof Dr Durmuş DEVECİ

Rektör

 Garanti Bankası

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Vakfı

Hesap No: 118 / 6299841

IBAN: TR460006200011800006299841

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.