Yeni Rektör Yardımcıları Görevlerine Başladı

Yeni Rektör Yardımcıları Görevlerine Başladı
21 Nisan Pazartesi günü imzalanan görev dağılımının ardından koltuklarına oturan Prof.Dr. İsmail Bakan ve Prof.Dr. Mustafa Gül kimdir?

Geçtiğimiz 17 Nisan 2014 Perşembe günü Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Sinan Baş, Prof.Dr. Uğur Yıldırım ve Prof.Dr. Cemal Tuncer’in görevlerinden ayrılmalarının ardından yerlerine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İsmail Bakan ve Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mustafa Gül rektör yardımcısı olarak atandı.

21 Nisan Pazartesi günü imzalanan görev dağılımının ardından koltuklarına oturan Prof.Dr. İsmail Bakan ve Prof.Dr. Mustafa Gül kimdir?

aiea.jpg

Prof.Dr. İsmail Bakan: 1967 Malatya doğumlu olan Bakan, 1989 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi. 1993-1999 yılları arasında KSÜ’de aynı zamanda Araştırma Görevlisi olarakta görev yapan İsmail Bakan, 1995 yılında Yüksek Lisansını, 1999 yılında ise Doktorasını İngiltere’nin Coventry Üniversitesinde tamamladı. KSÜ’de 2000 yılında Yardımcı Doçent, 2005 yılında Doçent ve 2011 yılında Profesör olan Bakan 2012 yılından bu yana İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Dekanlık görevini yürütmektedir.

prof.dr.jpg

Prof.Dr. Mustafa Gül: 1968 Kahramanmaraş doğumlu olan Gül. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2000 yılında Şişli Etfal Hastanesi’nde Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji alanında uzmanlığını tamamladı. 2002 yılında KSÜ’de Yardımcı Doçent, 2007 yılında Doçent olan Mustafa Gül, 2012 yılında Profesör oldu. Geçmişte KSÜ Tıp Fakültesinde Başhekim Yardımcılığı ve Dekan Yardımcılığı yapan Gül, Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürütümektedir.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.