Yenihisarspor Kulüp Başkanı Demirtaş’dan Açıklama

Yenihisarspor Kulüp Başkanı Demirtaş’dan Açıklama
Didim Yenihisarspor Kulüp Başkanı Tural Demirtaş, MHP Didim Belediye Meclis Üyesi Özgür Makasçıoğlu’nun ortaya attığı iddialara cevap verdi.

-Didim Yenihisarspor Kulüp Başkanı Tural Demirtaş, MHP Didim Belediye Meclis Üyesi Özgür Makasçıoğlu’nun ortaya attığı iddialara cevap verdi.

MHP Didim Belediye Meclis Üyesi Özgür Makasçıoğlu’nun Yenihisarspor Kulübüne yönelik yapmış olduğu açıklamaların ardından, Kulüp Başkanı Tural Demirtaş yaptığı yazılı açıklama ile iddialara cevap verdi. Demirtaş yaptığı yazılı açıklamada “Sayın Özgür Makasçıoğlu İlçemizdeki bazı yerel gazetelere Yenihisarspor’a sponsor olarak 75 bin TL yardım ettiğini açıklamış, ancak nereye ve kimlere verdiğini açıklamamış. Haliyle insanların kafasında soru işaretleri olmuştur. Sayın Makasçıoğlu tarafıma sadece 5 bin TL lisans için vermiştir. Bunun belgesi bizde mevcuttur. Diğerlerinden haberimiz yoktur. Yazık Makasçıoğlu hem belediye meclis üyesi olacak hem de yaptığı açıklama ile hem şahsım hem de kulübü töhmet altında bırakacak. Olmaz böyle şey. Sayın Makasçıoğlu bu 75 bin TL’yi kesinlikler ne bana ne de kulübün kasasına teslim etmiştir. Kimlere ve nasıl verdiğini bilemiyoruz. Dolayısıyla bu miktarın bu kadar olup olmadığının bir belgesi yok! Olmayan bir şeyin hesabını sormak ne kadar doğru kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Şimdi kendisinin açıklamaya ve yaptığı harcamanın belgelerini ortaya dökmeye davet ediyorum! Bizleri zan altında bırakmaya hakkı yok. Böyle kulüp Başkanlığına aday olunmaz. Ayrıca belirtmek isterim ki Deve güreşlerinden Yenihisarspor’a belediyeden bir kuruş para verilmedi. Güreşlerden zarar edildiğini de biliyoruz. 2015 yılı bütçesinde sadece 4 bin TL verilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.