Yenilenen Türbin Mesire Alanı Düzenlenen Piknikle Kullanıma Açıldı

Yenilenen Türbin Mesire Alanı Düzenlenen Piknikle Kullanıma Açıldı
Bozüyük’te tamamen yenilenen Türbin mesire alanı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, belediye personeli ve ailelerinin katıldığı piknik organizasyonu ile kullanıma açıldı.Bozüyük Belediyesi tarafından yapı...

Bozüyük’te tamamen yenilenen Türbin mesire alanı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, belediye personeli ve ailelerinin katıldığı piknik organizasyonu ile kullanıma açıldı.

Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan yenileme ve ıslah çalışmaları ile tamamen yenilenen Türbin mesire alanı, 1. etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından düzenlenen piknik organizasyonu ile faaliyete geçti. Tüm belediye personeli ile birlikte mesire alanının yapım sürecinde görev alan tüm çalışanların aileleri ile birlikte yoğun çalışmalarının yorgunluğunu attığı piknik renkli görüntülere sahne oldu.

Mesire alanına gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, tüm personelle tek tek görüşerek sohbet etti. Ardından programa katılan AK Parti Milletvekili adayları Halil Eldemir ve Ramazan Kurtulmuş, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar da belediye personeli ile görüşerek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Pikniğin ardından Türbin mesire alanının yenilenen bölümünün açılışı için bir araya gelen davetliler hep birlikte dua ederek Türbinin açılışını gerçekleştirdi.

Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Bakıcı, 2 aydır geceli-gündüzlü çalışmalar yaparak, söz verdikleri tarihte yenilemeyi tamamladıkları için emeği geçen herkese teşekkür etti. Türbinde çalışmalar başladığından beri yapılan karalamalara yönelik konuşmalara ve kesilen ağaçlar konusuna da cevap veren Başkan Bakıcı; Tarım Müdürlüğü’nden alınan raporlar çerçevesinde çalışma yaptıklarını, kesilen ağaçların çürük onayının olduğunu, bununla birlikte meyve ve çınar ağaçları olmak üzere yenilenen alana 300’ün üzerinde yeni ağaç dikildiğini ve yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu belirtti. Başkan Bakıcı konuşmasında ayrıca tüm çalışanlarına teşekkür ederek açılışın herkes için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Konuşmanın ardından Başkan Bakıcı ve beraberindekiler Türbin mesire alanının yenilenen bölümünde gezerek incelemelerde bulundu.

PİKNİKTEN FOTOĞRAFLAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.