Yenimahalle Belediyesi Vatandaşlara İftar Verdi

Yenimahalle Belediyesi Vatandaşlara İftar Verdi
Yenimahalle Belediyesi tarafından vatandaşlara iftar yemeği verildi.Yenimahalle belediyesi vatandaşlara Ragıp Tüzün Parkı’nda iftar verdi. İftara, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkan...

Yenimahalle Belediyesi tarafından vatandaşlara iftar yemeği verildi.

Yenimahalle belediyesi vatandaşlara Ragıp Tüzün Parkı’nda iftar verdi. İftara, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekilleri Levent Gök ve Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Sözcüsü Haluk Koç, muhtarlar, diğer yetkililer ve Yenimahalleliler de katıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptığı konuşmada, Ramazan ayının fakiri ve zengini, güçlü ile güçsüzü bir araya getirdiğini belirterek, “Merkez muhtarlıklarımızla beraber bütün buraya katılan hemşerilerimize sevgiler, saygılar sunuyorum. Ramazanınızı kutluyorum. Ramazan’ın ruhunu, Ramazan’ın sevgisini, Ramazan’ın paylaşımını, Ramazan’ın kin ve nefretten uzak herkesin birbirini kucaklamasını Yüce Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla birlikte yemek yedi, fotoğraf çektirdi. Ayrıca, ilaheler ve Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.