Yenimahalle’de Nefesler Kesilecek

Yenimahalle’de Nefesler Kesilecek
Hayata geçirdiği etkinliklerle Yenimahallelilere farklı bir yaz dönemi yaşatmayı hedefleyen Yenimahalle Belediyesi bu kez de Kazakistan Devlet Sirki’ni vatandaşlarla buluşturuyor.

- Hayata geçirdiği etkinliklerle Yenimahallelilere farklı bir yaz dönemi yaşatmayı hedefleyen Yenimahalle Belediyesi bu kez de Kazakistan Devlet Sirki’ni vatandaşlarla buluşturuyor.

Türkiye’nin dört bir köşesinde turne yaparak il il gezen Kazak Sirki, 29 Ağustos’ta Yenimahalle’de kapılarını açacak. Kazak Sirki, Yenimahallelilere heyecan dolu günler yaşatacak.

EĞLENCE VE ADRENALİN BİR ARADA

Yahyalar Pazar Alanı’nda toplam 800 metrekarelik alana kurulacak sirk, bin kişilik oturma tribününe sahip olacak. İlk gösterisini 29 Ağustos’ta yapacak sirk, 15 Eylül’e kadar hafta içi her akşam saat 20.00’de hafta sonları ise 17.00 ve 20.00’de ücretsiz olarak Başkentlilerle buluşacak.

Toplam 80 dakika sürecek gösterilerde hem eğlenceli hem de adrenalini yüksek şovlara imza atacak 15 kişilik sirk ekibi, Yenimahallelilere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

PALYAÇO DA VAR ASLAN DA

Palyaço gösterileriyle start alacak şov, özellikle çocukları kahkahalara boğacak. Zaman zaman izleyenlerin de dahil olacağı gösterilerde daha sonra Jonglör ve lastik kızlar sahne alarak nefesleri kesecek. Gösterilerin bir bölümünde ise eğitilmiş ayılar, keyifli dakikalar yaşatacak. Köpük şovlar ve yılan gösterileriyle renklenecek sirkte finali, aslan yapacak.

YENİMAHALLE’DE NEFESLER KESİLECEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.