Yenimahalle’de Yaz Hazırlığı

Yenimahalle’de Yaz Hazırlığı
Yenimahalle Belediyesi, 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle’yi güzelleştirmek için ilçe sınırlarında hummalı bir çalışma başlattı. Parklarda sulama, gübr

- Yenimahalle Belediyesi, 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle’yi güzelleştirmek için ilçe sınırlarında hummalı bir çalışma başlattı. Parklarda sulama, gübreleme ve çim biçme faaliyetleri yürüten ekipler, Yenimahalle Belediyesi’nin Yakacık’ta bulunan serasında da Mayıs ayında toprakla buluşacak farklı türlerde 80 bin çiçeği özenle yetiştiriyor.

80 BİN ÇİÇEK PARKLARI RENKLENDİRECEK

Yakacık Mesire Alanı’nda bulunan Yenimahalle Belediyesi serası yaz çiçekleri ile renklendi. Ağaç fidelerinin ve mevsimine uygun çiçeklerin yetiştirildiği serada şimdilerde yaz mevsiminde parkları rengarenk bir görüntüye boyayacak yaz çiçekleri, toprakla buluşmak için gün sayıyor. Mayıs ayında ekilecek aslanağzı, Çin karanfili, petunya, menekşe, kadife gibi değişik türlerde 80 bin çiçeğe, seralarda özenle bakılıyor.

YAKACIK’TA HUMMALI ÇALIŞMA

Öte yandan piknik sezonunun açılmasıyla birlikte Yakacık Mesire Alanı’nda da Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hummalı çalışmalar yürütüyor. Alanda temizlik ve çim biçme faaliyetleri yürüten ekipler, vatandaşların keyifli bir gün geçirmesi için dur durak demeden hizmet ediyor.

PARKLAR YAZA HAZIR

Yenimahalle halkına nefes aldıran parklarda da yaz mevsimi hazırlıkları sürüyor. Parkların daha da yeşile boyanması için gübreleme, sulama yapan ekipler, bir taraftan da çimleri biçerek parklara estetik bir görüntü kazandırıyor.

YENİMAHALLE’DE YAZ HAZIRLIĞI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.