Yenişehir’de Sokaklar Parkeyle Döşeniyor

Yenişehir’de Sokaklar Parkeyle Döşeniyor
Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Emirler Mahallesi’ndeki yaptığı reglaj çalışmalarının ardından sokaklara parke döşemeye başladı.

- Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Emirler Mahallesi’ndeki yaptığı reglaj çalışmalarının ardından sokaklara parke döşemeye başladı.

Çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, “Kış aylarını karşıladığımız bu günlerde, havaların da iyi gitmesiyle birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık. Mahallelerimizde yaptığımız tespitler çerçevesinde gördüğümüz eksikliklerin giderilmesi için ekiplerimizi seferber ettik. Acil ihtiyaç olan birçok sokaktaki yol çalışmaları tamamlanıp ulaşıma açılırken, kalan bölümlerde ise çalışmalar aralıksız sürüyor. Şu an ekiplerimiz 50. Yıl, Menteş, Limonluk, Emirler, Güvenevler, Bahçelievler mahallelerinde çalışmalarını sürdürmektedir. Belediyemizin asli görevi olan yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarımız hava şartları elverdiği ölçüde diğer mahallelerimizde de devam edecektir” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.