Yenişehir’e Fizik Tedavi Merkezi

Yenişehir’e Fizik Tedavi Merkezi
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Devlet Hastanesi bünyesinde fizik tedavi merkezi açıldı.Yenişehirli hayırseverlerin katkıları ile kurulan fizik tedavi merkezinin 35 bin liraya mal olduğu bildirildi. Ün...

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Devlet Hastanesi bünyesinde fizik tedavi merkezi açıldı.

Yenişehirli hayırseverlerin katkıları ile kurulan fizik tedavi merkezinin 35 bin liraya mal olduğu bildirildi. Ünitenin faaliyete geçmesi ile ilgili yapılan törende konuşan Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, önemli bir eksikliğin giderildiğini belirtti. Kaymakam Yılmaz, “Yenişehir Devlet Hastanesi çok sayıda vatandaşa hitap ediyor. 2014 yılı içinde 417 bin kişiye poliklinik hizmeti verilmiş. Fizik tedavi doktorumuz ve fizyoterapistimiz vardı, ancak merkez yoktu. Yenişehirli işadamı İtimat Süt’ün sahiplerinden Sedat Kara, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası’nın katkıları ile merkezimizi kurduk Hayırlı olsun” dedi.

Başhekim İsmail Yoğurt, 3 bölümden oluşan fizik tedavi merkezine 27 adet cihaz alındığını söyleyerek, “Tamamen hayır sever işadamlarımızın katkıları ile gerçekleştirildi. Yenişehir’den hastalarımız İnegöl ve Bursa’ya gitmek zorunda kalıyordu. Şimdi bu sıkıntı bitti. Şu an yeni merkezimizde fizik tedavi merkezlerinde olması gereken bütün techizat mevcut. Tesis 35 bin liraya mal oldu” diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, fizik tedavi merkezinin önemli olduğunu belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.