Yentürk’ten Akar’a Tebrik

Yentürk’ten Akar’a Tebrik
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Sur İlçe Başkanı Şafak Yentürk, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na seçilen Muhammed Akar’ı tebrik etti.

- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Sur İlçe Başkanı Şafak Yentürk, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na seçilen Muhammed Akar’ı tebrik etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Kongrede AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen Muhammed Akar’ı tebrik eden AK Parti Sur İlçe Başkanı Yentürk, yeni yönetim ve ekibine başarılar diledi. Yeni yönetimin Diyarbakır için iyi bir kazanım olduğunu ifade eden Yentürk, Akar ve ekibinin başta çözüm süreci olmak üzere birçok alanda kent için çalışma yürüteceğine inandığını dile getirdi. Yentürk, “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılan tarihi kongremizde il başkanlığına seçilen Muhammed Dara Akar’a tebriklerimizi iletiyoruz. Partimizin vizyonunun en iyi şekilde yansıtacak olan Akar ve yönetimi şehrimizi için çok önemli çalışmalara imza atacak. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı çözüm sürecinin gelişmesini yeni yönetimimiz önemli katkılar sağlayacağından hiçbir kuşkumuz yoktur. Bu vesileyle AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na seçilen Avukat Muhammed Dara Akar ve yöneticilerimize başarı dileklerimi ileterek, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.