Yerköy’de Okullar Boyanıyor

Yerköy’de Okullar Boyanıyor
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Nurdoğdu ve Cumhuriyet ilköğretim okullarının dış cephelerinin boyanmaya başladığını söyledi.

- Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Nurdoğdu ve Cumhuriyet ilköğretim okullarının dış cephelerinin boyanmaya başladığını söyledi.

Okulların daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışma başlattıklarını belirten Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz, “İlçemizde eğitim kurumlarının fiziki şartlarının düzeltilmesi amacıyla belli bir program dahilinde okulların dış cephe boyamasını başlattık” dedi.

İlk etapta Nurdoğdu ve Cumhuriyet İlköğretim okullarında çalışma başlattıklarını ifade eden Yavuz, “Öğrencilerimizin daha temiz ve kaliteli şartlarda eğitim almalarını sağlama. İlçemizde bulunan ve köylerde bulunan okullarımızda eğitim ve öğretim yuvalarımızın eksikliklerini okul idarecilerimiz ve okul aile birliği ile görüşerek imkanlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz. Amacımız yarınlarımız olan çocuklarımıza kaliteli bir eğitim yuvası oluşturmak” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.