Yesevi Ocaklarından Türkeş Ve Topçu’ya Destek

Yesevi Ocaklarından Türkeş Ve Topçu’ya Destek
Yesevi Ocakları, seçim hükümetinde yer alan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile Bakan Yalçın Topçu’ya destek çıkarak göstermiş oldukları tavrı "vatansever duruş" olarak niteledi. Adem Karslı’nın ge...

Yesevi Ocakları, seçim hükümetinde yer alan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile Bakan Yalçın Topçu’ya destek çıkarak göstermiş oldukları tavrı "vatansever duruş" olarak niteledi.

Adem Karslı’nın genel başkanlığını yürüttüğü Yesevi Ocakları adına yapılan açıklamada, "Milletimizin birliği ve devletin varlığı konusunda taviz verilemez tavizde vermeyiz. Yalçın Topçu ve Tuğrul Türkeş’in bu sıkıntılı süreçte kendilerine yakışır milliyetçi ve devletçi duruş sergilemeleri takdire şayandır. Türkeş ve Topçu’ya bazı kesimlerin tepkisini anlamsız buluyoruz. Biz, Yesevi Ocakları mensubu gençler olarak bu iki devlet adamımızın yanında olacağımızı belirtir ve onların daima destekçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz. Başbakan yardımcımız ve Bakanımıza karşı uygulanan bu linç propagandasını kınıyoruz" denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.