Yeşilay, Gazze İçin '1 Paket Sigara Parası' Topluyor

Yeşilay, Gazze İçin 1 Paket Sigara Parası Topluyor
Yeşilay Kayseri Şube Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında, Gazze'ye yardım için vatandaşlardan 1 günlük sigara parası toplanıyor.

- Yeşilay Kayseri Şube Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında, Gazze'ye yardım için vatandaşlardan 1 günlük sigara parası toplanıyor.

Yeşilay, kent meydanına açılan stantta, 'Bir paket sigara paranı Gazze'ye bağışla' sloganı ile vatandaşlardan yardım toplanıyor. Başlatılan yardım kampanyası hakkında bilgi veren Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, "Coğrafyamızda mübarek günlere rağmen insanların yaşama hakları ellerinden alınıyor, saldırı ve zulümler hız kesmeden devam ediyor. Doğu Türkistan’dan Suriye’ye, Orta Asya’dan Filistin’e kadar her gün yüzlerce insan katliam ve iş çatışmalarda hayatlarını kaybediyor. İsrail’in 18 gündür devam eden bombardımanı sonucu çoğunluğunu kadınların ve çocukların oluşturduğu 746 Filistinli hayatını kaybetti. Yaralı sayısı 5 bin kişiyi aştı. İsraillilerin hedef gözetmeksizin neden olduğu insanlık dışı dram halen devam ediyor. Gazze’de ilaç ve gıda stokları tükenme noktasına geldi. Yeşilay Kayseri Şubesi olarak masum insanların yanındayız" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlara seslenen Adıgüzel, "Vatandaşlarımızdan zulüm dolu bugünlerde sigaraya para vermek yerine Gazzeli kardeşlerimize ilaç ve gıda yardımı yapmak maksatıyla destek talep ediyoruz. Sigara alışkanlığından vazgeçerek günlük bir paket sigaraya verilen paranın coğrafyamızdaki yaraların sarılması için bağışlanmasını istiyoruz" dedi.

Başlatılan yardım kampanyasının 6 gün boyunca devam edeceği bildirildi.

YEŞİLAY, GAZZE İÇİN '1 PAKET SİGARA PARASI' TOPLUYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.