Yeşilköy’de İlk İftar

Yeşilköy’de İlk İftar
Muratpaşa Belediyesi Yeşilköy Mahallesi’nde iftar programı düzenledi.Muratpaşa Belediyesi’nin her gün bir bölgede düzenlediği iftar sofraları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Yeşilköy İlköğretim Oku...

Muratpaşa Belediyesi Yeşilköy Mahallesi’nde iftar programı düzenledi.

Muratpaşa Belediyesi’nin her gün bir bölgede düzenlediği iftar sofraları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Yeşilköy İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe ile birlikte katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a mahalle yaşayanları yoğun ilgi gösterdi. Yeşilköy Mahalle Muhtarı Muhammet Koca, mahallede ilk kez bir Belediye Başkanının iftar yemeği düzenlemesinden dolayı teşekkür ederek, çiçek taktim etti.

GÖSTERİLERİ İLGİYLE İZLEDİLER

Yeşilköy Mahalle Muhtarı Muhammet Koca, “Mahallemizde ilk kez bir Belediye başkanı iftar yemeği düzenliyor. Başkanımız Ümit Uysal’a mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. Okul bahçesinde biraraya gelen mahalle yaşayanları duayla iftarlarını açarlarken, meddah, Hacivat-Karagöz ve orta oyunu gösterisini ilgiyle izledi. İftar sofrasına katılan çocuklarda, bahçedeki balon parkta gönüllerince eğlendi.

KOMŞULUK RUHU ÖNEMLİ

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “İyi ve kötü günümüzü Muratpaşa’daki komşularımızla paylaşmak düsturuyla hareket ediyoruz. Mahallerimizde vatandaşlarımızla biraraya gelerek iftarımızı açıyoruz. Şehirleri komşuluk, kardeşlik, dayanışma, beraberlik ve paylaşma duygusu şehir yapar. Bize bu ülkeyi emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Vatandaşlarımızla iftarı paylaşmak bizim için çok değerli” diye konuştu.

MURATPAŞA BELEDİYESİ YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.