Yeşilyurt Mahallesi Simge Sokak Parke Taşlarıyla Kaplanıyor

Yeşilyurt Mahallesi Simge Sokak Parke Taşlarıyla Kaplanıyor
Başiskele Belediyesi, ilçenin çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.Başiskele Belediyesi cadde ve sokaklarda önemli değişikliklere imza atıyor. Altyapı çalışmaları...

Başiskele Belediyesi, ilçenin çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Başiskele Belediyesi cadde ve sokaklarda önemli değişikliklere imza atıyor. Altyapı çalışmaları tamamlanmış cadde ve sokaklar parke taşlarıyla işlenerek yenileniyor. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesindeki Simge Sokak’ı parke taşlarıyla kaplıyor. Yeşilyurt Mahallesi Çilek sokakta da yol düzenleme çalışmalarının yapılması ile ilgili çalışmalar başladı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ekibiyle birlikte sahada çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında ilgili personellerinden bilgi aldı. Bölgedeki ihtiyaçlara göre talimatlarını veren Başkan Ayaz, “Modern yolların ilçeye kazandırılması için tüm ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Başiskele’de yaşayan tüm komşularımız evlerinden çıktıklarında kullandıkları yollar ile dahi kendilerini bu kentte yaşıyor olmaktan şanslı hissediyorlar. Bu da bizler için onur verici ve devamlılığını sağlamak için” dedi.

Başiskele’de alt yapı çalışmaları tamamlanarak su, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yenilenmiş, yapılan kazı çalışmaları sonrasında da bozulan kullanışsız hale gelen yolların tesviye çalışması yapılarak düzenleniyor ve kilitli parke taşlarıyla işleniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla kullanıma açılan cadde ve sokaklar yeni ve modern görünümüyle vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.