'Yetenek Sizsiniz Türkiye' Torbalı’da

Yetenek Sizsiniz Türkiye Torbalı’da
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının ikinci tur elemeleri, İzmir’in Torbalı ilçesinde yapılacak.

- Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının ikinci tur elemeleri, İzmir’in Torbalı ilçesinde yapılacak.

10 Ekim 2009’dan bu yana devam eden ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin ikinci tur elemelerinin Torbalı’da yapılacak olması, ilçe halkını sevindirdi. Torbalı Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak olan yarışma programı, Torbalı’nın tanıtımına da önemli katkı sunacak. 30-31 Ocak tarihlerinde çekimi yapılacak 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışma programını, ortalama 5 bin kişi canlı olarak izleyebilecek.

2015 TORBALI’DA KÜLTÜR VE SANAT YILI İLAN EDİLDİ

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2015 yılını kültür, sanat ve tanıtım yılı ilan ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"2015 yılında konferanslar, paneller, turizm toplantıları, fuarlara ilişkin çalışmalar yapılıyor. Tarihimizi, kültürümüzü, sahip olduğumuz ekonomik potansiyeli tanıtacağız. Torbalı halkı sosyal, kültürel aktivitelerden de geri kalmayacak. Kültür merkezimiz bu anlamda önemli bir işlev üstlenmiş, amatör ve profesyonel tiyatro grupları, sanatçılarımız, ressamlarımız, yazarlarımız için bu merkez artık önemli bir buluşma noktasıdır. Yakın süreçte sinema günlerimiz başlıyor. Vizyona yeni girmiş filmler dahil, yerli yabancı en popüler yapımları Torbalı halkına sunacağız. Birlikte sinema keyfi yaşayacağız. 22 Şubat'ta ise geleneksel deve güreşlerimiz var" dedi.

'YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE' TORBALI’DA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.