Yığılcalı Yetkililerden Camide Siyaset Yapılıyor Haberlerine Sert Tepki

Yığılcalı Yetkililerden Camide Siyaset Yapılıyor Haberlerine Sert Tepki
Düzce’nin Yığılca ilçesinde bir köyünde camide siyaset yapılıyor haberlerine YığılcaBelediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner’den tepki geldi.Belediye Başkanı Yiğ...

Düzce’nin Yığılca ilçesinde bir köyünde camide siyaset yapılıyor haberlerine Yığılca

Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner’den tepki geldi.

Belediye Başkanı Yiğit, “Bahsi geçen köy gezilerine belediye başkanı ve ilçe başkanı olarak birebir katıldık. Bahse konu edilen alanlarda kesinlikle cami alanına girmemektedir. Buralar köyümüzün ortak mallarından köy konaklarıdır. Siyasetin ibadethanelere sokulmayacağını bilecek kadar sorumlu olduğumuzu biliyoruz. Hiç bir cami hatibimiz ve görevlimiz bu konuda programımızla ilgili ne bir hazırlık, ne de bir yardım konusunda talebimiz olmamış ve onlarda zaten toplantılarımıza iştirak etmemişlerdir. Bu tür hassas konular üzerinden partimize ve bu güzide kurumumuza dil uzatanları şiddetle kınıyoruz” dedi.

Bu arada, Çiftlik köyü muhtarı Baki Araç ta konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Muhtar Araç, “Bahse konu olan toplantılar köyümüzün ortak malı olan köy halkının toplanıp sohbet ettiği ve misafirlerini ağırladığı bir alandır. Burası köyümüze ait toplantı salonudur. Yıllardır köyümüzle ilgili tüm toplantılar burada yapılır. Burası camimiz alanı içerisinde, fakat ibadet yapılan yerden tamamen bağımsız bir alandır. Camimizin ibadet yapılan yerinde siyaset yapılıyor diye çıkan haberler tamamen asılsızdır. Bu tür ithamları köy halkı olarak şiddetle kınıyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.